nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyny a jakie możecie polecić leżaczki-bujaczki? Jakiej firmy są dobre ? Jakie polecacie ?
Ja mam Tiny Love 3w1 i jestem mega zadowolona.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny a jakie możecie polecić leżaczki-bujaczki? Jakiej firmy są dobre ? Jakie polecacie ?
Jeszcze ten kinderkraft jest fajnyDziewczyny a jakie możecie polecić leżaczki-bujaczki? Jakiej firmy są dobre ? Jakie polecacie ?
Ropuszka to trzymamy kciuki za wizytę, oby lekarz coś doradził [emoji4]Kochana nie wiem już sama co mi jest .Nie radzę sobie chyba z ta cukrzyca . Kontroluje jak nigdy to co jem nie pozwalam sobie na nic co mogłoby mi podnieść cukier a moje wyniki i tak świrują . Lekarka ciągle zwiększa mi dawkę insuliny . Ciagle chudnę , teraz wychodzi ze jestem prawie 27 tc a na plusie 3,8 kg i brzuch mi zmalał .Ogolnie jestem mega osłabiona a do tego mam okropne bóle brzucha które przychodzą w nocy i nie dają mi spać . Wizytę mam dopiero 9.11 , boje się o mała czy to jej nie szkodzi . Wyczytałam ze dziecko sobie poradzi i zabierze to co najlepsze ale płaczę po nocach bo i tak się martwię .
Gratuluję udanej wizyty i synka [emoji7]Hej, my po wizycie. Przepływy ok, wszystkie inne parametry też ok. Serduszko pyka idealnieZdjęcia dostałam masę, ale ... nie ma nawet twarzyczki. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa
Łożysko na tylnej ściance. No i na 100 % chłopak. 484 g, a jak wierzgał niezadowolony. Kopał mnie i chował się za rączkami, zapomniał zakryć najważniejszego hehe
Ja tez go mam...
Tez zamówiłam dwa takie [emoji4]
Ja myśle o tym leżaczku .Wiem ze w sumie dziecko nie powinno w ogóle z niego korzystać ale myśle ze ten będzie najbezpieczniejszy dla niej .![]()
Jeny ile tego jest... Ja dopiero 12 tydzień a już bym coś kupiła bo panikuje że o czymś zapomnęRzeczywiście super ten leżaczek
![]()