Ja też panikaraStaram się naprawdę.
Tylko ze ja to taka panikara a tu dzisiaj tyle strachu na wizycie.
Wieże w to że będzie dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też panikaraStaram się naprawdę.
Tylko ze ja to taka panikara a tu dzisiaj tyle strachu na wizycie.
Wieże w to że będzie dobrze![]()
Widzisz możesz sobie chociaż posłuchać i się uspokoić ja musze się zdać na usg i swoje odczucia. Też masz lozysko z przodu? Lekarz coś Ci mówił na ten temat?A to ja slysze serduszko duzo nizej. Ale slysze jak sie rusza i przemieszcza i znowu wraca na swoje miejsce. Jak np przyloze detektor na minute tam gdzie serduszko to ono kilka razy zniknie i sie znowu pojawi i slysze ruchy dziecka.
A coś lekarz mówił na temat tego lozyska?Ja też panikaraja mam łozysko na przedniej scianie macicy i mniej ruchy czuje bo łozysko amortyzuje.Będzie dobrze
Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
![]()
![]()
Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A coś lekarz mówił na temat tego lozyska?
Wiesz co nie mówił za bardzo nic dowiedziałam się 2 tyg temu jak byłam w szpitalu od lekarza że łozysko jest na przedniej scianie.Pozniej poszłam do swojego gin na wizytę z wypisem to na USG powiedział że faktycznie jest łozysko na przedniej scianie ale to nie jest nic zlego,i badal ginekologicznie to mowil ze jest jest wysoko i ze mozna odczuwac słabiej ruchy i faktycznie odczuwam słabiej.Jak przyłoże reke do brzucha to czuje jak pika serducho ale to moje to dość mocno czuje nawet jak leże a to coś tam poczuje jakby sie przemieszczał takie bulgotanie nawet podczas siedzenia ,a moj mały to na USG jest ruchliwy a ja tego az tak nie czuję przez to łozysko.Gorzej jak by było łozysko przodujace a jak jest na tylnej scianie lub przednej to nic takiego.Mój brzuch jest tez dosc smieszny bo mam go nizej troszkę ale to chyba od tego że moj maly tak jest ułozony wiecznieA coś lekarz mówił na temat tego lozyska?
A to ja mam takie bo widzę w opisieTo jest przodujace na przedniej sciane I nie jest grozne [emoji847]
Wytrzymaj do nast wizyty i zapytaj czy masz je na dole i nawet gdyby to czekaj Na rozwoj sytuacji bo lozysko sie przemieszcza)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz możesz sobie chociaż posłuchać i się uspokoić ja musze się zdać na usg i swoje odczucia. Też masz lozysko z przodu? Lekarz coś Ci mówił na ten temat?
A to ja mam takie bo widzę w opisie