Tak leżę niemal cały czasLeżysz?
---32tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak leżę niemal cały czasLeżysz?
---32tc---
Ale powiem wam że to leżenie to depresyjnie na mnie działaTak leżę niemal cały czas
Leżę już 2 miesiące więc w pełni Cię rozumiemAle powiem wam że to leżenie to depresyjnie na mnie działa
Ale powiem wam że to leżenie to depresyjnie na mnie działa
No może. Ale wątpie bo raczej należę do osób które odpoczywają aktywnie... Teraz zrobię wszystko żeby dotrwać do bezpiecznego tygodnia tj 37 tc ale jak tak leżę to tylko myślę czy u synka w brzuszku wszystko dobrze
A ty który tc!? Też problemy z szyjką!?Leżę już 2 miesiące więc w pełni Cię rozumiemBiodra już mnie bolą od kanapy! Warto zawalczyć o ustabilizowanie szyjki
Będzie dobrze!!!
![]()
Z moją szyjką jest wszystko ok (zaczynam 17tc). Leżę ze względu ba kiepskie samopoczucie, osłabienie i nudności (obecnie już bez wymiotów). Przed ciążą byłam bardzo aktywna i nigdy bym nie pomyślała,że z takich błachych powodów nie będę w stanie opuścić łóżkaA ty który tc!? Też problemy z szyjką!?
Sprpbuj na nudnosci zimnego arbuza. U mnie byl zbawiennyZ moją szyjką jest wszystko ok (zaczynam 17tc). Leżę ze względu ba kiepskie samopoczucie, osłabienie i nudności (obecnie już bez wymiotów). Przed ciążą byłam bardzo aktywna i nigdy bym nie pomyślała,że z takich błachych powodów nie będę w stanie opuścić łóżka![]()
Moja siostra całkiem niedawno miała podobny problem do Twojego i dzięki leżakowaniu dotrwała do 38tc.![]()
Leżakowaniu czy leżeniu!?!Z moją szyjką jest wszystko ok (zaczynam 17tc). Leżę ze względu ba kiepskie samopoczucie, osłabienie i nudności (obecnie już bez wymiotów). Przed ciążą byłam bardzo aktywna i nigdy bym nie pomyślała,że z takich błachych powodów nie będę w stanie opuścić łóżka![]()
Moja siostra całkiem niedawno miała podobny problem do Twojego i dzięki leżakowaniu dotrwała do 38tc.![]()