adunnnia90
Fanka BB :)
Spokojnie. Ja zaczęłam odstawić w 16 tc i do 18 już nic nie brałamHmm...a ja dupka skoncze za 3dni to bedzie 15 tydz a luteine w 17. I oczywiście troche sie martwie.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spokojnie. Ja zaczęłam odstawić w 16 tc i do 18 już nic nie brałamHmm...a ja dupka skoncze za 3dni to bedzie 15 tydz a luteine w 17. I oczywiście troche sie martwie.
Nie martw się to indywidualna sprawa jedna musi brać krócej druga dłużej [emoji6]Hmm...a ja dupka skoncze za 3dni to bedzie 15 tydz a luteine w 17. I oczywiście troche sie martwie.
Im dalej w las tym bardziej się denerwuje.Nie martw się to indywidualna sprawa jedna musi brać krócej druga dłużej [emoji6]
---32tc---
Ja jak szlam to trochę wody pilam bo glukoze mialam dopiero o 10:00 i mowili ze jak tylko wode to ok.Jutro muszę zrobić zaległa glukozę, wiem ,ze nie mogę jeść ale czy wody tez mi nie wolno pic?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w 12tc zeszlam ze wszystkich lekow.Powiedzcie w którym tyg już nie brałyście dupka i luteiny?
Ja dupka chyba dopiero w 30tc przestałam brać. Luteinę około 20tc
---32tc---
Ale nie ma strachu. Jak będziesz się źle czuć wyniki będą niedobre to w każdej chwili można przywrócić progesteron jak będzie taka potrzeba, nie martw się na zapasIm dalej w las tym bardziej się denerwuje.
My po wizycie. Chłopak na 100%, pędzelek ma konkret haha
Ponoć będzie długim chłopcem, pewnie po rodzicach. Noga długa i waga... 910g :O Nie było się do czego przyczepić. Ma w brzuszku dobrze, oblizywał się i machał do nas rączkami.
Doczekałam się tych widoków! Jestem zachwycona i zakochana.![]()
Powiedzcie w którym tyg już nie brałyście dupka i luteiny?
Super waga [emoji7]My po wizycie. Chłopak na 100%, pędzelek ma konkret haha
Ponoć będzie długim chłopcem, pewnie po rodzicach. Noga długa i waga... 910g :O Nie było się do czego przyczepić. Ma w brzuszku dobrze, oblizywał się i machał do nas rączkami.
Doczekałam się tych widoków! Jestem zachwycona i zakochana.![]()