• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie bylam w kalendarzu zapisana, ale jestem po polowkowym wszystko w normie no i bedziemy mieli dziewczynke!!! [emoji3] frania nie bedzie [emoji23]chyba ze jeszcze cos wyrosnie. Malutka sie smiala i raczkami zaslaniala buzke, wazy juz 350g. Ale mega szczesliwa jestem. Zdjęcia nie bralam bo mala glowka do dolu byla i buzke zaslaniala.
A Frania? Franciszka ladne imie:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tam takie odmeskie imiona się nie widzą, ale każdy ma inny gust wiadomo [emoji6] znam dwie siostry które mają ten typ imion i ciągle są przekręcane na mężczyzn np przez bank, mało fajne...

---32tc---

reklama
Moge nawet 21.12 rodzic - moj tata obchodzilby 60. I tak mnie pokroja i tak, wiec chcialabym, zeby to jak najmniejsza trauma dla dziecka byla. Jak dla mnie sn najlepszy, ale sie nie da, wiec chcialabym.choc element naturalny zatrzymac...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem. Ja sie przenoszenia bardzo balam i moja lekarka sie ze mna zgodzila, ze to nic dobrego, dlatego ustalilysmy wywowlywanie na 40t1d, zakonczone cc jak juz pisalam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry