Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Mi sie bardzo podoba Mia ale ciężko odmieniać, Jagoda, Róża i ostatnio Klementynka [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo właśnie Różyczka też mi się podoba, ale oczywiście mąż też jest na nie.Mi sie bardzo podoba Mia ale ciężko odmieniać, Jagoda, Róża i ostatnio Klementynka [emoji6]
Ja tez chcialam roze a na roze to i maz i obie rodziny byly na nieOoo właśnie Różyczka też mi się podoba, ale oczywiście mąż też jest na nie.
Mamy podobny gust [emoji1]
[emoji23] sorry ale pomyślałam to samo [emoji23]Teraz zapytałam męża, że może Klementynka. A on, że Klementynka to taka mandarynka. I weź z takim dyskutuj...
Faceci tak mają... U mnie ma być dziewczynka Marcelinka i to mąż chciał mi się średnio podobało ale jak już się osłuchałam to i mi pasuje. Chłopak byłby Ignaś.Teraz zapytałam męża, że może Klementynka. A on, że Klementynka to taka mandarynka. I weź z takim dyskutuj...
Przypuszczam ze będzie tak jak mówisz Szaleństwo [emoji23]W dalszej przyszlosci pewnie tak, ale za rok to bedzie na pewno szalenstwo [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz zapytałam męża, że może Klementynka. A on, że Klementynka to taka mandarynka. I weź z takim dyskutuj...
O ja chciałam Ignasia ale mąż kręcił nosem, on chciał Sebastiana to ja kręcił am nosem no i wytypowalismy Filipa [emoji4]Faceci tak mają... U mnie ma być dziewczynka Marcelinka i to mąż chciał mi się średnio podobało ale jak już się osłuchałam to i mi pasuje. Chłopak byłby Ignaś.