W 32W którym tygodni Ci powiedzieli 18 mm ?
Zuch dziewczynka jak 3 tyg trzymasz ten sam poziom hi
Wizytę mam we wtorek państwowo i krew i siku I w sobotę następna idę prywatnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W 32W którym tygodni Ci powiedzieli 18 mm ?
Zuch dziewczynka jak 3 tyg trzymasz ten sam poziom hi
Wizytę mam we wtorek państwowo i krew i siku I w sobotę następna idę prywatnie
LeżęNoooo to bedzie duza [emoji4]
To teraz przydaloby sie z miesiac wytrzymac jeszcze. Siedz na duspku [emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja liczę że do 37 tc dotrwam a trzy już leżę... Teraz powoli po domu się pokrecęLeżę
Przydało by się jeszcze z 4 tygodnie by posiedziała....bo nie jest jeszcze pyzata
Jutro idę na spacerniak po szpitalu gdzie i jak się rodzi![]()
No ja mam dziś 33+ 0 liczę że 4 tygodnie posiedzi to bedzie 37 tcNo ja liczę że do 37 tc dotrwam a trzy już leżę... Teraz powoli po domu się pokrecę
To odliczamy nasze targety na dziś : Ty 4 tyg a ja 2 tyg [emoji16] nam dziś też Małego w 3d chciała pokazać ale miał nas w d... i odwracał się...No ja mam dziś 33+ 0 liczę że 4 tygodnie posiedzi to bedzie 37 tc
Napewno dotrwaszNo ja liczę że do 37 tc dotrwam a trzy już leżę... Teraz powoli po domu się pokrecę
Śliczna MarcelinkaZobacz załącznik 830037 ssała palec od giry chwilę przed zdjęciem Zobacz załącznik 830038
Piekna dzidziaZobacz załącznik 830037 ssała palec od giry chwilę przed zdjęciem Zobacz załącznik 830038
Śliczna [emoji7]Zobacz załącznik 830037 ssała palec od giry chwilę przed zdjęciem Zobacz załącznik 830038