• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.

reklama
Dziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.

Mam i dostawne i zwykle i myśle ze z obu będę korzystać bo w nocy chce mieć ja przy sobie i po cesarce będzie mi łatwiej a drugie w dzień bardziej się sprawdzi .
1511711393-8fbf742307092498-aaaaaa.jpeg
1511711446-569cfb4a65963f4d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupuje łóżeczko że zdejmowanym bokiem i dostawie je sobie do łóżka dodatkowo zamawiam kolyske żebym mogła małą mieć ze sobą w.kuchni i salonie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry