dreamscometrue
Mama Zosi
na Mamma mia Ziaja jest napisane że stosować od 4.miesiąca ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
He to moj mąż zamówił łóżeczko internetowo w sklepie Mamas&Papas do odbioru osobistego, podjezdzamy pod sklep Mothercare, ja na męża patrze[emoji15] i mowie "a te łóżeczko nie zamawiales przypadkiem w Mamas&Papas" [emoji23] sklep sie znajdowal na drugim koncu miasta godzina w plecy bo korki. Troszkę bidak sie zakrecil [emoji13]Kochana co do joolza jest śliczny ale jedz do sklepu i przystaw sobie min trzy modele nad którymi się zastanawiasz . Ja niestety z joolza zrezygnowałam z powodu małej gondoli to samo w Mutsy . Znajoma ma synka 4 miesiące i już się w tej gondoli nie mieści i zimę musza już w spacerówce przebębnić i i dobrym śpiworku. U mnie wygrał Cybex ale tu tez trzeba uważać bo te dawane do sklepów w Pl nie wszystkie maja amortyzatory i trzeba się troszkę wdrożyć w wózki . Niestety większość rzeczy które robiły na mnie szał w necie odpadało na żywo . Ja jutro zacznę 31tc i powiem Ci ze moja ciąża mnie nie rozpieszcza i cieszę się ze wszystko ogarnełam szybciej bo teraz bym już nie dała rady z tymi problemami co mam . Jeśli masz kumatego partnera który we[emoji4] razie „w” ogarnoł by temat to super Ja niestety musiałam sama bo mój to nawet nie pamięta nigdy w którym tyg ciazy jestem albo kiedy rodzę [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
He to moj mąż zamówił łóżeczko internetowo w sklepie Mamas&Papas do odbioru osobistego, podjezdzamy pod sklep Mothercare, ja na męża patrze[emoji15] i mowie "a te łóżeczko nie zamawiales przypadkiem w Mamas&Papas" [emoji23] sklep sie znajdowal na drugim koncu miasta godzina w plecy bo korki. Troszkę bidak sie zakrecil [emoji13]
Zgadzam się z @Peugeotka36 ja mam wyjątkowo duży brzuch, który rzadko smaruję bo po prysznicu zawsze M mi robi zastrzyk z heparyny i narzeka że namaziana jestem a rozstepow brak. Myślę, że to właśnie kwestia genów, moja mama przytyla ze mną w ciąży 20kg i żadnego rozstępu. No chyba, ze mi dopiero po ciazy wyskocza
---33tc---
Tak wszystko dobrze, polowania świąteczne robiliśmy na black weekend [emoji3] wizyta na 10.45 [emoji5]@Pixie_Dixie i @adunnnia90 trzymam kciuki, Ada właśnie wczoraj o Tobie myślałam czy wszytko ok bo się nie odzywalas chyba
---34tc---
Od razu po wizycie dawaj znaka co i jakTak wszystko dobrze, polowania świąteczne robiliśmy na black weekend [emoji3] wizyta na 10.45 [emoji5]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom