Dziewczyny jak liczyć tydzień ciąży? Transfer miałam 6.10. Ostatnią misiaczek 21.09. Każdy mówi inaczej ...
Wysłane z iPhone za pomocą
Ja miałam 4.10 i jestem dokładnie 10 i 2 dni zarodek był pieciodniowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny jak liczyć tydzień ciąży? Transfer miałam 6.10. Ostatnią misiaczek 21.09. Każdy mówi inaczej ...
Wysłane z iPhone za pomocą
Ja miałam 4.10 i jestem dokładnie 10 i 2 dni zarodek był pieciodniowy
Ja mam na tego samego wyznaczone jesteśmy tylko 2 dni różnicy jeśli miałaś zarodek pieciodniowy@Peugeotka36 masz termin badań prenatalnych już? Ja mam na 13.12 i nie wiem czy to nie za wcześnie - powinno być w 12 tygodniu ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ja tak samo jeśli chodzi o Francję czasami narzekam na ten kraj Ale nigdy nie zapomnę ile mi dał jeśli chodzi o in vitro i mam nadzieję jeszcze da.
Witam cie mam pytanko plemienia u ciebie już ustalo całkowicie?Dziewczynki ja juz po prenatalnych. Jakieś mieszane uczucia mam co do wizyty i trochę sie martwię bo wyszło mi,ze powinnam zrobić dalsza diagnostykę. Nt niby w normie 2,2.
Ciężki język ale jest coraz lepiej na początku chodziliśmy z tłumaczem a potem jak się wdrożyliśmy sami daliśmy radę.Ohhh gratulacje znajomosci jezyka) chyba poczatki trudne?
) Ja umiem tylko kocham cie Po francusku :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Peugeotka36 masz termin badań prenatalnych już? Ja mam na 13.12 i nie wiem czy to nie za wcześnie - powinno być w 12 tygodniu ....
Ciężki język ale jest coraz lepiej na początku chodziliśmy z tłumaczem a potem jak się wdrożyliśmy sami daliśmy radę.
Początki to masakra.
Trafiamy na miłych ludzi jeśli się do końca czegoś nie zrozumie wytłumaczą raz jeszcze.
Ale ten artykuł dotyczy ostatnich dni ciąży a nie całej. Jak we śnie się człowiek przekręci to nic to nie szkodzi. Ponoć najważniejsze jest nie zasypianie na plecach.Meg Ty jeszcze nie jesteś w tak zaawansowanej ciazy ale dosłownie parę dni temu na naszym forum był artykuł o tym, ze lepiej nie spać na plecach bo zrobili badania i spanie na plecach zwiększa szansę na urodzenie martwego dziecka
---34tc---
Ja mam na tego samego wyznaczone jesteśmy tylko 2 dni różnicy jeśli miałaś zarodek pieciodniowy