Nina001
Fanka BB :)
Kochana, dbaj też o siebie bo pocięta macica musi ładnie się zrosnąć do czasu aż zamieszka w niej rodzeństwo ŻywkiNo i oczywiscie musze dodac, ze siadanie i kladzenie sie... boli...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, dbaj też o siebie bo pocięta macica musi ładnie się zrosnąć do czasu aż zamieszka w niej rodzeństwo ŻywkiNo i oczywiscie musze dodac, ze siadanie i kladzenie sie... boli...
Jestescie pod kontrola...w razie co polozna da mleko ze strzykawki albo wlozy jej sutka i taki wezyk zeby myslala ze od ciebie ciągnie...bedzie dobrze...Tak... ze w piwrwszej dobie moze nie chciec jeść, ale kurde, piewsza doba minęła a ona nadal sie nie dostawia. Boje sie ze za bardzo schudnie... urodzila sie z waga tylko 2880, a po porodzie zawsze dziecko troszke traci. Ale boje sie, ze straci za duzo...
Moze schizuje?
Śliczna jest!! ♡♡♡Dzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
Za to jest bardzo grzeczna, szczegolnie w porownaniu do niektorych dzieciakow na sali (a jestem w 4ce).
A oto Żywia:
![]()
Cudowna [emoji4] duuuuzo zdrówka dziewczynyDzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
Za to jest bardzo grzeczna, szczegolnie w porownaniu do niektorych dzieciakow na sali (a jestem w 4ce).
A oto Żywia:
![]()
Staraj się dużo chodzić. Jeszcze trochę będzie bolało. Nie bój się prosić o paracetamol, mi dawali 3x2 tabletki i było ok. Niestety macica musi się obkurczyc wiec jeszcze będzie dawała o sobie znać. No i z sexem się wstrzymajcie do końca połoguNo i oczywiscie musze dodac, ze siadanie i kladzenie sie... boli...
Przesłodka!!!Dzieki za mile slowa. Poki co walcze z corka zeby jadla, bo albo jak rusza usteczkami, ale nieblapie sutka, albo lapie sutka i zaraz przy nim zasypia...
A oto Żywia:
![]()
16tcDziewczyny do którego tc brałyście progesteron ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom