• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja dziewczyny nie miałam nocnych zachcianek wcale. Wogole jak ktoś się pytał czy mam jakieś ciążowe zachcianki to był w szoku ze ich nie mam przy ciąży bliźniaczej[emoji16] za to wczoraj o 21 zjadłam Prince polo to była moja pierwsza ciążowa zachcianka i chyba ostatnia bo to już końcówka [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny byliśmy wczoraj oglądać szpital i powiem wam ze ludzie są szaleni . Wyobraźcie sobie ze były nas 4 pary na tych dniach otwartych na ta godzinę z czego tylko My miejscowi a reszta Wrocław Warszawa i Poznań . Położna opowiadała ze u nich to norma i ostatnio mieli pare z Gdańska której Pani odeszły wody w domu i jechała do nich na poród kamperem!! on prowadził 120 km/ h a ona leżała na tyle na łóżku na tel z ta położna ! Dojechali na ostatnie 30 min porodu . Ok do kliniki ivf mogę jeździć wszędzie ale żeby rodzic to chyba lekka przesada .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O ja ale determinacja... Bała bym Sie tyle jechać...

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

heheh a ja nigdy nie wierzyłam w ogórki kiszone i zawsze uważałam, że to wymysł na potrzeby filmów czy coś, a chodzą za mną :D muszą być domowe ahh az ślinka cieknie, wczoraj wieczorem jadłam i dzisiaj rano też :D a słodycze szczególnie snickersy to tonami zjadam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry