M@gda
Moderatorka
Dokladnie. Np mame trzeba dobrze karmic, zeby mogla dobrze Żywke karmic.Mama z tatą to taki dodatek do Żywi teraz [emoji4] [emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokladnie. Np mame trzeba dobrze karmic, zeby mogla dobrze Żywke karmic.Mama z tatą to taki dodatek do Żywi teraz [emoji4] [emoji6]
To jest dopiero super!!!Ja mieszkam 2500km od moich rodzicow, bywam tam raz w roku, a moj pokoj zostal przerobiony na pokoik mojej corci. Wyremontowali wszytsko lacznie z podloga, kupili lozeczko, komode, pomalowali na moj ulubiony fioletowy kolor, a teraz czekaja zeby w Swieta moja Lilka mogla tam po raz pierwszy zamieszkac [emoji4] Nie moge sie doczekac [emoji4][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie dzieciaki obwiazane kokardka pod taka maciupka choineczka zmiescisz??A ja dziewczyny dzisiaj poszalalam[emoji16] zawsze choinkę ubieram na Mikołaja a że mąż wczoraj przywiózł że sklepu i stała taka golusienka to ja dzisiaj ubralam i jak na nią patrzę to uśmiech z twarzy mi nie schodzi [emoji5]️ Ahh jakie w tym roku będą piękne te święta [emoji318][emoji67][emoji68][emoji66][emoji66][emoji300]️[emoji319]![]()
Jaka duza dzidziaHej dziewczyny, ja już po badaniu. Wszystko w porządku z bobasem. Mierzy całe 57 mm! Nie chciał za bardzo się dać zmierzyć bo spał, chyba ma to po tatusiu, ale poskakałam trochę i udało się! Zobacz załącznik 830947
Dziewczyny jak się czujecie? Jak pierwsze dni w domu?A gdzie dzieciaki obwiazane kokardka pod taka maciupka choineczka zmiescisz??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam bezszwowe proste z intinissimi - dla mnie superDziewczyny a macie takie specjalne majtki pod brzuch dla kobiet w ciąży? Zauważyłam, że moje dotychczasowe majtki zaczęły się tak śmiesznie pod brzuchem zawijac, jakby w rulonik [emoji14] więc zamówiłam sobie w smyku takie specjalne bardziej wycięte pod brzuchem. Na razie tylko dwie pary żeby przetestowaćale opinie moją dobre, więc mam nadzieję, że się sprawdzą.
Urodzinki mialas? Sto lat sto latHe moja mała zrobiła mi party urodzinowe o 1:00 i tańcowala przez godzine[emoji7] W brzuszkach mamy małych imprezowiczow[emoji13]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
To by byla jeszcze wczorajsza kolacja. Nie zamykaj sobie drogi do sniadaniaDziewczyny a ja już się obudziłam, spać nie mogę i czuję głód [emoji14] Zastanawiam się czy nie obudzić męża i nie poprosić, żeby usmażyl mi placki ziemniaczaneWiem wiem mało zdrowe śniadanie
![]()
W domu u mamy. Dobrze. Moja rola w sumie zredukowala sie do kaemienia, odciagania (bo mam nawal i zaraz cycki mi wybuchna) i spania. Ale tego ostatniego najmniej.Dziewczyny jak się czujecie? Jak pierwsze dni w domu?![]()