A hm?To prawda. Zara ma stosunkowo male ubranka, a Cool Club ze Smyka bardzo duze.
A w Pepco jest loteria [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A hm?To prawda. Zara ma stosunkowo male ubranka, a Cool Club ze Smyka bardzo duze.
A w Pepco jest loteria [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A hm?
Ja mialam dr brown i roznucy nie widzialam. Moze dlatego ze ja dawalam kropelki przeciwkolkoweA ja z polecenia zamówiłam antykolkowe z tommee tippee, jak się nie sprawdzą to spróbuję dr brown, bo jednak są troszkę droższe, a ja mimo wszystko liczę na piersi, jak na te butelki.
Na ubranka z HM zaczekam aż będą promocje
Co do wyprawki, czekałam na połówkowe i dopiero po nich nieśmiało kupowałam, ale to takie fajne! że myślę głównie o tych małych ubrankach, gadżetach, kocykach i wielu wielu innych rzeczach. Dla siebie nic nie oglądam.Jakoś nie czuję potrzeby.
U mnie ur sie 59cm a chyba z miesiac chodzila w 56...Nic nie mam jeszcze na 56 na 62.68 kupuje tak już na zaś. 56 napewno kupie ale tylko kilka do szpitala. Gdzieś czytałam w necie że 56 to kilka sztuk bo one są na krótko i 62 kupować.
Też mamy taki, koleżanki kupiłyHihi a mój synkowi [emoji12]
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mój Mały urodził sie 56cm, ale ciuszki 56 były w większości za duże, bo był szczupły. Lepsze jednak za duze niż za małe. Z 62cm wyrósł dopiero niedawno i to nie ze wszystkich, bo bluzeczki 62 bywają bardzo szerokie i mają długie rękawy. Zdecydowanie pare ciuszków na 50cm i 56. Chyba, że lekarz mówi, że urodzi sie ponad 4kg, to wtedy 56 i ewentualnie 62.To jakie rozmiary wybierać kompletując wyprawkę?
Czekamy .Wizyta na 9.45 ale powiem Wam dziewczyny ze zaczyna mi się stres udzielać[emoji12]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom