jasani
Fanka BB :)
Widząc takiego Mikołaja, też bym miała traumęZa lepsze wspomnienia naszych dzieci [emoji12]( mam takie same zdjecie [emoji58])
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widząc takiego Mikołaja, też bym miała traumęZa lepsze wspomnienia naszych dzieci [emoji12]( mam takie same zdjecie [emoji58])
![]()
Będzie tęsknić na pewnoja też tęsknię za tymi kopniakami, maz ciągle kładzie reke na brzuchu
już chyba z przyzwyczajenia
![]()
Jak Ty sie czujesz? Będziesz miala chłopca czy dziewczynkę? Teraz mało czytam forum, przy maluchy jest co robić
Jak na bliźniaki to wcale ten brzuszek taki duży nie jest![]()
Ostatnie 7 dni z brzuszkiem [emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak uwazam. Nie wiem gdzie ich schowalas!Jak na bliźniaki to wcale ten brzuszek taki duży nie jest![]()
Badanie USG III trymestruDziewczyny a jak to jest z tymi badaniami usg - pierwsze z tych "dokładniejszych" to genetyczne, następne połówkowe, a później też jakieś się robi z tych bardziej szczegółowych?
Dalej nie wierzę, ale wtedy zaglądam do łóżeczka a tam leży moje małe szczęście :* jest pięknie, malutka grzeczna, dużo się przytulamy i cieszymy sobąJa sie dość dobrze czuje, teraz mi „doskwierają „ hormony , strasznie wrażliwa jestem i płaczliwa [emoji12]i juz bym te kopniaki chciała [emoji7] a bedzie chłopak do pary dla Ani [emoji6]
Tak myślałam,ze masz co robić [emoji6] ogarnięta juz jesteś czy dalej nie wierzysz ,ze maleńka juz z Wami?
Dalej nie wierzę, ale wtedy zaglądam do łóżeczka a tam leży moje małe szczęście :* jest pięknie, malutka grzeczna, dużo się przytulamy i cieszymy sobą
Imię dla synka już macie? Pewnie maz zadowolony ze chłopak, mój tak bardzo chciał syna, a teraz jest tak zakochany w Ani, świata poza nią nie widzinawet położne w szpitalu się śmiały że taka malutka a już sobie tatusia wokół palca owinela
![]()