Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję cioteczki.
Marceline kangurował mąż jak mnie wywiezli z cesarki to byli że mną w sali pooperacyjnej a potem razem wszyscy do pokoiku Zobacz załącznik 831631
Boze jaka slodka...nie moglabym sie od niej odkleic tylko bym calowala...Dziękuję cioteczki.
Marceline kangurował mąż jak mnie wywiezli z cesarki to byli że mną w sali pooperacyjnej a potem razem wszyscy do pokoiku Zobacz załącznik 831631
Ja przez ten detektor tętna na ostatniej wizycie mało nie zeszlam na zawał. Lekarz chciał sprawdzić tętno i nic nie było słychać. Zrobił usg i wszystko z dzidziusiem dobrze. Mówił, że to może wina tego detektora lub tego, że wysmarowalam się balsamem na rozstępy.A my sie ostatnio odwazylismy [emoji51]
Dlatego ja mam detektor tetna, pozwala mi przetrwać tygodnie między wizytami [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Śliczna kruszynkaDziękuję cioteczki.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie szczepionek w ciąży. Dostałam list ze szpitala że mogę się zaszczepić przeciwko grypie i przeciwko krztuscowi, nie mam pojęcia czy się zgodzić, czy wy się szczepilyscie?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Jwj sliczna jest [emoji7][emoji7][emoji7]gratulacje jeszcze raz [emoji4]brawo mama [emoji7]Dziękuję cioteczki.
Dziękuję cioteczki.
Dziękuję [emoji4] za uświadomienie.Ja sie szczepilam na jedno i drugie. Na grype gdzies ok 22tyg, a na krztusiec ok 28tyg.
Zaszczepienie sie na krztusiec oznacza, ze Twoje dziecko bedzie chronione Twoimi przeciwcialami przez 2 pierwsze miesiace zycia czyli do jego szczepionki. To moze uratowac mu zycie. Ja bym sie nie zastanawiala [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji4] za uświadomienie.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom