• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

u nas wszystko ok, moje 300g szczescia. kolejna wizyta 08.01, @Ropuszka666 jesli mozesz to wpisz mnie do kalendarza ;)

Załączniki

• IMG-acc187d40a8ef5e52ac8a016e081fcea-V.jpg
    IMG-acc187d40a8ef5e52ac8a016e081fcea-V.jpg
    165 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Dziewczęta, witam Was wszystkie tu, niektóre kojarzę z nickow z forum „Staramy sie. Kto po in vitro?”. Wczoraj pierwszy raz widziałam serduszko Mojego Dzidziusia. 6 tc wiec to poczateczek, ale juz pojawia sie pytanie: u kogo ciąże prowadzić? Sa tu jakieś dziewczęta z Warszawy, a moze nawet z moich okolic (Praga Południe) ktore mogliby mi kogos polecić, podzielić sie wrażeniami? [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji9]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Urodziłam 07.12
Marcelinka 2300 45 cm 35+1
2 dni wcześniej skoczylo mi ciśnienie a w Mikołaja odeszły wody.
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Podziwiam kobiety które rodzą bez znieczulenia z wyboru:)
Gratuluję Ewunka super !!!! masz już swojego skarba przy sobie. Malutka kruszynka .
Poród w podobnej wersji do mojego .Najważniejsze że wszystko w Wami ok .Zdrówka dziewczyny i gratulacje dla męża!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta, witam Was wszystkie tu, niektóre kojarzę z nickow z forum „Staramy sie. Kto po in vitro?”. Wczoraj pierwszy raz widziałam serduszko Mojego Dzidziusia. 6 tc wiec to poczateczek, ale juz pojawia sie pytanie: u kogo ciąże prowadzić? Sa tu jakieś dziewczęta z Warszawy, a moze nawet z moich okolic (Praga Południe) ktore mogliby mi kogos polecić, podzielić sie wrażeniami? [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja prowadzilam prywatnie u mojego lekarza z kliniki, w jego gabinecie. Nie masz takiej mozliwosci?
Jesli nie to ja ci moge.moge mojego polecic - Jaroslaw Kaczynski MyClinic na al. Solidarnosci, niedaleko metra ratusz arsenal

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry