reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W Policach u mojego lekarza. Tak, tez na Parkowej :) pierwszy raz miałam z nia doczynienia, ale bardzo przyjemna. Powiem szczerze, ze ja jeszcze nie bardzo myśle o porodzie. Do tej port żyłam od USG do USG chciałam żeby wszystko było Ok. Teraz zacznę myśleć. Jak nie będzie przeciwwskazań to chyba bym chciała naturalnie urodzić. :)

No tak teraz byle do drugiego badania później trzeciego a później to już z górki [emoji6] najważniejsze ze dzidzia zdrowa i pewnie koło 16tc dowiesz się co będzie . U mnie chyba zostaną Zdroje jak nic się nie zmieni to napisze jak wrażenia po . Dużo zdrówka dla was [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja tez [emoji6]

Dziekuje dziewczyny :* spokojne to te miesiace nie beda, same wiecie hehe. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie szczesliwy final, innej opcji nie dopuszczam do siebie! ;)

Bedzie szczęśliwy i innej opcji nie ma!
A co do prg to sie nie martw , masz naturalny wiec produkujesz i Ty i leki [emoji6] ja tez odstawiam ale zawsze tydzień dłużej przyjmuje niż lekarz kaze [emoji12]

No i witaj [emoji847]!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczynki zapraszam na kolacje [emoji39]
1513011106-24c151db1e359df7-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ale Ci fajnie, jestes juz prawie w 2. trymestrze :) moj lekarz twierdzi, ze lozysko przejmuje funkcje juz od 10tc ale mysle, ze przy sztucznym cyklu to tak do 12tc trzeba brac. Mialas/masz mdlosci lub jakies inne objawy? Ja ostatnio jeden dzien mam na dugi nie i tak caly czas w stresie. Oby do 12tc to juz moze detektor tetna bedzie dzialal :p

Nie mam właśnie żadnych objawów. Lekko powiększone piersi, lekko bolące i tyle. Wszyscy pytają waśnie o te objawy, a ja nic - aż czasem mi głupio [emoji15]

Hej, jestem już po badaniach. Wszystko Ok. Maluch ma 6 cm. Te przepływy są Ok. Przeziernosc tez. Te wszystkie wskaźniki mam 1: na pareset tysięcy. Bardzo się maluch kręcił, nerwowy był chyba. Za głowę się łapał w jednym momencie wyprostował się jak struna :p za Ok. 10 dni powinny być wyniki z krwi. :)

Super!! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. A jakie badanie z krwi robiłaś? Pappa? Ja ustaliłam z lekarzem, ze będę robić gdyby coś na tym usg coś wyszło nie tak.

Nie mam właśnie żadnych objawów. Lekko powiększone piersi, lekko bolące i tyle. Wszyscy pytają waśnie o te objawy, a ja nic - aż czasem mi głupio [emoji15]

To dla Ciebie lepiej, ze nie doswiadczylas mdlosci :) Ja mam od 5tc razem z wymiotami, chociaz akurat z tego sie ciesze, bo chociaz wiem, ze dzidzia daje znac, ze jest :)

reklama
Super!! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. A jakie badanie z krwi robiłaś? Pappa? Ja ustaliłam z lekarzem, ze będę robić gdyby coś na tym usg coś wyszło nie tak.

Powiem szczerze, ze nie wiem. Z emocji się nie zapytałam. Lekarka powiedziała mi, ze wszystko bardzo ładnie wyglada i nie ma się do czego przyczepić, ale z krwi i tak zrobić bo to daje jakby pewność.

Do góry