Vinszka
Fanka BB :)
Tak, grubsze![]()
Hehe też kupiłam dla siebie, ale czy takie grubsze... polemizowałabym. Heh... no dla mnie mogłyby być jeszcze grubsze, bo ja ciepłolubna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, grubsze![]()
Ja zamówiłam na allegro ocieplane legginsy dla kobiet w ciąży ciekawe jakie to ocieplenie będzie jak dotrą. A w h&m są rajstopy 100 denHehe też kupiłam dla siebie, ale czy takie grubsze... polemizowałabym. Heh... no dla mnie mogłyby być jeszcze grubsze, bo ja ciepłolubna![]()
Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Kochana, ściskam mocno całą Trójkę!!!Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
GratulacjeDziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
PieknieDziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....