• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

2 km od Paryża teraz mieszkam Ivry sur Seine a wcześniej Paryz metro Tolbiac.
Ja czasami tego miasta nie moge w Pl mieszkam na wsi w domu rodzinnym z dużym ogrodem ahhh.Ale wiem mieszkam tu z własnego wyboru i nikt siłą mnie tu nie trzyma i napewno nie zapomnę co Francja mi dała darmową procedurę.
Tęskni się do spokoju wsi cóż za to powroty są piękne

reklama
A jednak[emoji6] no to nam dzieciaczki numery porobily[emoji23] oby juz sie nie zmienialo!

Ropuszko a mi prosze dopisz 5.01 usg i 1.02 wiz w szpitalu u poloznych. A i co do imienia to chyba jednak u nas bedzie Sarunia mimo ze byly 3 typy od zawsze to jak sie okazalo ze jefnak dziewczynka to jakos z nienacka to Sara wpadlo i chyba tak zostanie[emoji7]

A i jutro mam fizjo pierwszy raz w szpitalu wiec sama jestem ciekawa czego sie spodziewac

U nas Sara była jeszcze przed zapłodnieniem wpisana na kartce na lodówce i tak już została bo cokolwiek później wymyślaliśmy to już nam tak fajnie z nazwiskiem nie brzmiało. I co najważniejsze od M żadna była tak nie miała na imie [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mam pytanie odnośnie ciuszków dziecka,czy dzidziuś powinien mieć osobną szafkę/komodę na swoje rzeczy,czy może mieć ciuszki w jednej szafie z rodzicami?

Kochana Ja wychodzę z założenia ze to co posiada dziecko jak ma i co ma zależy tylko od rodziców i ich możliwości życiowych i finansowych . U nas dziecko ma swój pokój swoje meble ale jeśli nie masz miejsca lub widzisz możliwości w swojej szafie to nikt ci nie broni . Ciuchy swoje w szafie i tak wydzielisz od dziecka bo się nie ogarniesz ale ważne tylko byś je prała w płynach dla niemowląt na początku przynajmniej .

Kochana Ja wychodzę z założenia ze to co posiada dziecko jak ma i co ma zależy tylko od rodziców i ich możliwości życiowych i finansowych . U nas dziecko ma swój pokój swoje meble ale jeśli nie masz miejsca lub widzisz możliwości w swojej szafie to nikt ci nie broni . Ciuchy swoje w szafie i tak wydzielisz od dziecka bo się nie ogarniesz ale ważne tylko byś je prała w płynach dla niemowląt na początku przynajmniej .

my niestety mamy tylko dwa pokoje z czego jeden to nasza mała sypialnia,w której znajduje się spore łóżko i szafa,wiec nie byłam pewna czy dzidzius powinien miec osobną szafkę czy nie.Ale skoro nie musi to dobrze.

U nas Sara była jeszcze przed zapłodnieniem wpisana na kartce na lodówce i tak już została bo cokolwiek później wymyślaliśmy to już nam tak fajnie z nazwiskiem nie brzmiało. I co najważniejsze od M żadna była tak nie miała na imie [emoji23][emoji23]

Hahaha dobre[emoji23]

A faktycznie u Was przeciez tez Sara[emoji7]
No m mnie przekonal ze na pewno musi byc miedzynarodowe (i tu ma racje) i z 3 typow (nicole, nadia, lilliane) stwierdzilismy ze nadia nie miedzynarodowe, nicole juz bardzo popularne bo co chwile gdzies sie slyszy a lilianne raz ze tez popularne a nie podoba sie m. I tak w sumie w ten sam dzien co dowiedzielismy sie o dziewczynce padlo na Sara i jak na razie nic tego nie przebilo a nazwisko dlugie mamy wiec latwiej bedzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry