• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

haha rozwaliło mnie to,popłakałam się ze śmiechu. :):):)

Ja mam z nim tak prawie codziennie [emoji12][emoji12]ostatnio rozmawia przez tel i słyszę córka będzie a kiedy jakoś niedługo a wiesz imie na S ale to się mojej pytaj bo ja jeszcze nie pamietam [emoji51][emoji51]cały czas twierdze ze ma niezdiagnozowane ADHD bo inaczej nie umiem sobie tego wytłumaczyć [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wózki... ja nie mam pojęcia jaki wybrac[emoji15] srednio mi sie cos podoba [emoji17]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi sie podoba tylko joolz/joolz day 2. Jestem chora na ten wózek :P Oglądałam też inne wózki, ale żaden inny aż tak mi się nie podoba. Gdybym nie napalila się tak na tego joolza pewnie też nie wiedziałabym jaki wybrać. A co ważne mojemu M też się podoba :D

Jaki macie model?

Cybex Priam Lux Birds of Paradis ale model z amortyzatorami bo sa na rynku totalne golasy za te same pieniądze i trzeba sie troszkę wdrożyć w budowę tych wózków .Tez chciałam Joolza ale jak poszłam do sklepu i porównałam gondole to ta Joolza była najmniejsza chyba ze wszystkich a mam rodzic w styczniu i bałam się że w maju już będę musiała przerzucić się na spacerówkę a tego bym nie chciała bo w tych typach wózków co nam się podobają te spacerówki nie są jakieś mega komfortowe przy takich maleństwach i lepiej żeby było dziecko już siedzące .

Dziewczyny polecam robię już drugi raz na święta . Szybkie i bez pieczenia [emoji16]
1513936514-f8343d07e51518bf-aaaaaa.jpeg
1513936520-631eb87b7f8bd8cf-aaaaaa.jpeg
1513936525-4e9cc1697b260314-aaaaaa.jpeg

reklama
Cybex Priam Lux Birds of Paradis ale model z amortyzatorami bo sa na rynku totalne golasy za te same pieniądze i trzeba sie troszkę wdrożyć w budowę tych wózków .Tez chciałam Joolza ale jak poszłam do sklepu i porównałam gondole to ta Joolza była najmniejsza chyba ze wszystkich a mam rodzic w styczniu i bałam się że w maju już będę musiała przerzucić się na spacerówkę a tego bym nie chciała bo w tych typach wózków co nam się podobają te spacerówki nie są jakieś mega komfortowe przy takich maleństwach i lepiej żeby było dziecko już siedzące .

Moja znajoma ma joolza. Rodziła w maju i spokojnie całą zimę dzidziuś jeździł jeszcze w gondoli. Muszę podpytac kiedy dokładnie przeszli na wersję spacerowa. Mówi, że jest zadowolona z joolza, używają go już prawie 3 lata i że spokojnie wystarczy mi do końca wózkowania. Dla mnie na chwilę obecną jedyny minus to cena (chociaż są i dużo droższe), ale przekonują mnie wysokie oceny w internecie i w rankingach wózków zajmuje chyba 2 miejsce. No muszę to jeszcze przemyśleć, ale wózek chyba zakupimy na samym końcu. Mamy małe mieszkanie i nie chcę żeby stał tak długo nieużywany. Chociaż gdybym trafiła na super okazję też nie zastanawiałabym się i brała :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry