kredka82
Fanka BB :)
Nie chce Ci nic mowic ale tez tak mialam az mnie dopadlo. Oby u Ciebie bylo innaczej.A ja nie wiem co to zgaga. Serio. Tak samo w ciąży jak i wcześniej.
Ps. Tez lubie opiekane ryby w occie[emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chce Ci nic mowic ale tez tak mialam az mnie dopadlo. Oby u Ciebie bylo innaczej.A ja nie wiem co to zgaga. Serio. Tak samo w ciąży jak i wcześniej.
Ja też mecze się codziennie i to już z dobry miesiąc.Mnie zgaga jakos od 8miesiaca albo nawet 7go nie opuszcza[emoji58]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Moja mama robi takie pyszne śledzik z cebulką jabłkiem i ananasem. PychotkaJedyny śledź jaki jeszcze mi smakuje to Lisner opiekany
Zobacz załącznik 833177
Poczekaj kochana, jeszcze się przekonasz hahaA ja nie wiem co to zgaga. Serio. Tak samo w ciąży jak i wcześniej.
Na Sylwestra planujemy romantyczna kolację i wino bezalkoholowe. Gdzie można to kupić?
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Poczekaj kochana, jeszcze się przekonasz haha
Dzięki dziewczynyPoczekaj kochana, jeszcze się przekonasz haha
I co dobry jest?
I co dobry jest?
To zaraz męża wyślę do ŻabkiPychota a najlepsze ze jak go piłam to czułam jakbym naprawdę grzańca z alko wypiła tak mnie rozgrzał [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom