reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Albo ten wózek albo bardzo podobny widziałam w Krakowie i zwróciłam na niego uwagę,fajnie wyglądał.akurat wychodziłam ze sklepu z wózkami gdzie zamawiałam moj wózek i trafiłam na niego.

Juz zamawiałas? Szybka jesteś [emoji6] A jaki wybrałaś?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Wizualnie mi się nie podoba, ale wiadomo każdemu podoba się coś innego :) I chyba faktycznie to nowość, bo praktycznie nie ma jeszcze żadnych opinii w necie. Ja raczej decydowałabym się na wózek, który już jakiś czas jest na rynku i w związku z tym mogę poczytać opinie użytkowników, bo tak to w sumie nie wiadomo czego się spodziewać. A wiadomo wygląd wózka nie najważniejszy.

Racja z tymi opiniami, ale.... i tak okaże sie dopiero jak juz będziemy użytkować ten wózek czy to był dobru wybór czy jednak średni czy beznadziejny [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Wizualnie mi się nie podoba, ale wiadomo każdemu podoba się coś innego :) I chyba faktycznie to nowość, bo praktycznie nie ma jeszcze żadnych opinii w necie. Ja raczej decydowałabym się na wózek, który już jakiś czas jest na rynku i w związku z tym mogę poczytać opinie użytkowników, bo tak to w sumie nie wiadomo czego się spodziewać. A wiadomo wygląd wózka nie najważniejszy.
No dokładnie, nie wiem jak się sprawdzi w terenie, ale pojeździłam wózkiem po sklepie i fajnie, lekko się go prowadzi. Poza tym ma podwójne amortyzatory co do mnie też bardzo przemawia.

Do mnie jakoś nie przemawiają bo ogólnie nie podobają mi się te z małymi kółkami z przodu. Tak samo jak joolzy. Ja ostatnio wyczaiłam w Askocie jakąś nowość Tako Junama Chees. Cenowo i wizualnie tez ok.
O to tak jak mi. Tez nie podobaja sie te z malytkimi kolami z przodu. Tako jumama mi sie podobaly ale tyle zlych opinii krazy (lacznie z tym ze komus rama pekla z dzieckiem w gondoli) ze odpuscilam.
A no wiem że szybka jestem :) ale wyprzedaż byłam to grzech nie kupić :::):):) My zdecydowaliśmy się na Roan Bass Soft..
O to witaj w klubie bo ja bede zamawiac roan bass tylko ze w skorze white caramel. Moze widzialas na zywo? Bo ja w ciemno bede kupowac wiec sugeruje sie opinia innych.
A jak z jego wysokoscia na tle innych wozkow?

Ostatnia edycja:
O to tak jak mi. Tez nie podobaja sie te z malytkimi kolami z przodu. Tako jumama mi sie podobaly ale tyle zlych opinii krazy (lacznie z tym ze komus rama pekla z dzieckiem w gondoli) ze odpuscilam.

O to witaj w klubie bo ja bede zamawiac roan bass tylko ze w skoeze wjite caramel. Moze widzialas na zywo? Bo ja w ciemno bede kupowac wiec sugeruje sie opinia innych.
Hmmm w takim razie muszę jeszcze przemysleć ten zakup. Zagłębie się w opinie bardziej konkretnie.

reklama

O to witaj w klubie bo ja bede zamawiac roan bass tylko ze w skorze white caramel. Moze widzialas na zywo? Bo ja w ciemno bede kupowac wiec sugeruje sie opinia innych.
Ja też zamówiłam w skórze dove white:) Zastanawiałam się też nad kolorowem właśnie white carmel ale widziałam i za jasny jak dla mnie.Wózek na prawdę fajnie lekko się prowadziło jest amortyzowany także tymbardziej wpływa na komfort jazdy.Mam nadzieje ze bede dalej zadowolona jak już dzidzia się urodzi i bedziemy chodzić na spacerki.

Do góry