dreamscometrue
Mama Zosi
u mnie to roznie....czasami w ogole nie spie czasami duzo. u mnie to koncowa ciazy i mam wymeczony organizmAle macie spanie..Ja to odąd jestem w ciąży wstaje ok 7.Aż dziwne bo przed ciążą lubiłam pospac chociaz do 10 :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie to roznie....czasami w ogole nie spie czasami duzo. u mnie to koncowa ciazy i mam wymeczony organizmAle macie spanie..Ja to odąd jestem w ciąży wstaje ok 7.Aż dziwne bo przed ciążą lubiłam pospac chociaz do 10 :-)
No kochana ty to masz termin na 7 stycznia z tego co kojarze także juz niebawem przytulisz swoje malenstwou mnie to roznie....czasami w ogole nie spie czasami duzo. u mnie to koncowa ciazy i mam wymeczony organizm
Ja mam jutro. Zdaj relacjePoszłam na rekord, wstałam dziś o 11![]()
Dziś mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Ciekawe jak to będzie.
Ja niestety wstałam o 3:40....Ale macie spanie..Ja to odąd jestem w ciąży wstaje ok 7.Aż dziwne bo przed ciążą lubiłam pospac chociaz do 10 :-)

Mi rennie bardzo pomagaJa niestety wstałam o 3:40....
Zgaga zaczęła mnie znów męczyć i trudno spać z okropnym uczuciem palenia w przełyku.
Dziewczyny w badaniu PAPPA wyszło mi obniżone białko PAPPA. Czy któraś z Was tak miała? Trzeba zwracać na coś uwagę? Lekarka tylko tak ogólnikowo wspominała coś o przepływach, kontrolowaniu ciśnienia i ryzyku stanu przedrzucawkowego ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
SuperWizytau ginekologa za mną
Malutka na pewno jest dziewczynkąPodczas podglądu usg spała zwinięta w kłębuszek dlatego pomiar jej długości jest niemiarodajny (17cm). Dostałam skierowanie na masę badań tak więc od przyszłego tygodnia upuszczam regularnie krew
![]()