A dla mnie to najlepsza poduszka pod słońcem, no ale każda z nas jest innaJa nie umiem z nią spać. Kupiłam i schowalam do Szafy a pod nogi i brzuch zawijam kołdrę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dla mnie to najlepsza poduszka pod słońcem, no ale każda z nas jest innaJa nie umiem z nią spać. Kupiłam i schowalam do Szafy a pod nogi i brzuch zawijam kołdrę![]()
A jak jakość materacyka? Piankowy chyba tak? Twardy, średni czy miękki?
A ja zaczynam 15 stycznia [emoji4]Poszłam na rekord, wstałam dziś o 11[emoji14] Dziś mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Ciekawe jak to będzie.
Mam to samo do zrobienia [emoji3]Krzywą cukrową, toksoplazmozę (nie przechodziłam jej), tsh (w ciąży wyszła mi niedoczynność tarczycy), morfologię i mocz jak co miesiąc![]()
Ja wszystkie USG prenatalne robię w Dolnośląskim Centrum Ginekologii u Małgorzaty Kowalskiej. Jestem zadowolona [emoji4]Nie wyjaśniłam , bo nie odbierają, ale poczytałam i maja u siebie lekarza , który zajmuje sie głównie prowadzeniem ciazy i usg a nie ginekologia plastyczna [emoji12] na to jeszcze przyjdzie czas [emoji12] . Jutro spróbuje przepisać sie do niego [emoji6]
Ja Wrocław, moze @ludek kogos poleci?
Wiesz gdyby działały tak samo to nie brałabys 2 na raz [emoji6]. A acard mam brać cały czas i tylko to mi zostało malutkie białe serduszko [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ale ja pisalam o koszu mojzesza[emoji6] ze mi sie nie podoba.Mnie tez ono nie urzeka ale już mi funduszu na fajniejsze brakło a wyszłam z założenia ze tak szybko z niego wyrośnie ze przeżyje [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie kupiłaś to drewniane łóżeczko? A ten kokon jest bezpieczny? Jeju chciałabym dla maleństwa jak najlepiej, ale czasami tak trudno dokonać dobrego wyboru, bo nie ma jednoznacznych opinii.
A co myślicie o koszu Mojżesza?