• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A mój maluszek dzisiaj tak wierzga, ze aż dziwnie w brzuchu [emoji7] próbowałam cos nagrać ale przez tłuszczyk nic jeszcze nie widać [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hehe mój też od wczoraj bardzo aktywny :D :) Szczególnie dzisiaj gdy leżałam i składałam zamówienie w hm :D Pewnie dzidziuś wiedział, że to dla niego ubranka i z radości skakał w brzuszku :D ;)

Dziewczyny jaki rożek lepszy - wiązany czy zapinany na rzep? I mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły - czym odkrywacie Wasze maluszki do snu? Używacie poduszki? Podobno najlepsza opcja to śpiworek i spanie na płasko bez poduszki, tylko jak jest w praktyce?

reklama
Dziewczyny jaki rożek lepszy - wiązany czy zapinany na rzep? I mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły - czym odkrywacie Wasze maluszki do snu? Używacie poduszki? Podobno najlepsza opcja to śpiworek i spanie na płasko bez poduszki, tylko jak jest w praktyce?
U mnie rozek sluzy jako... materacyk jak np klade dziecko na kanapie obik siebie. Takich maluchow nie kladzie sie na poduszce, ja pod glowke klade... zlozona pieluszke flanelowa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry