Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak brzuszek? Urósł bardziej? Pochwal sięCo do kopniaków, to jestem na etapie bombardowania z dwóch stron jednocześnie.![]()
Czasem mam wrażenie, że skóra zaraz pęknie hahaha... ale i tak to lubię.
Dziewczyny jaki rożek lepszy - wiązany czy zapinany na rzep? I mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły - czym odkrywacie Wasze maluszki do snu? Używacie poduszki? Podobno najlepsza opcja to śpiworek i spanie na płasko bez poduszki, tylko jak jest w praktyce?
A na noc jakiś kocyk, śpiworek?U mnie rozek sluzy jako... materacyk jak np klade dziecko na kanapie obik siebie. Takich maluchow nie kladzie sie na poduszce, ja pod glowke klade... zlozona pieluszke flanelowa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też myślę o takim rozwiązaniu - rożek i śpiworek. Chyba, że będą upały i wtedy można bez niczego, tylko odpowiednie ubranko w zależności od temperatury na dworze, prawda? Wiem, że poduszki nie wskazane. Kocyki/kołderki też (podobno do 12 miesiąca życia). Pytam, bo widziałam na zdjęciach jak śpią dzieci znajomych i nie tylko znajomych - poduszki, kołderki, ochraniacze na szczebelki, maskotki w łóżeczku... Dlatego zastanawiałam się czy tylko ja taka jestem przewrazliwiona i czytam o tym co najbezpieczniejsze, a inni nie wiem nie wiedzą o tym czy jak. I dlatego byłam ciekawa jak Wy dziewczyny robicie. A do wózka rozumiem, że też bez poduszki i ewentualnie pieluszka pod główkę, ale okryć jakimś kocykiem/otulaczem jak ma się maluszka cały czas na oku to chyba jak najbardziej wskazane?Mi sie lepiej sprawdzal wiazany, bo na rzep sie rozpinal jak byla ciut wieksza i bardziej ruchliwa.
Poduszki sie nie uzywa, bo to niebezpieczne. Moja spala w rozku a potem wlasnie w spiworku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też myślę o takim rozwiązaniu - rożek i śpiworek. Chyba, że będą upały i wtedy można bez niczego, tylko odpowiednie ubranko w zależności od temperatury na dworze, prawda? Wiem, że poduszki nie wskazane. Kocyki/kołderki też (podobno do 12 miesiąca życia). Pytam, bo widziałam na zdjęciach jak śpią dzieci znajomych i nie tylko znajomych - poduszki, kołderki, ochraniacze na szczebelki, maskotki w łóżeczku... Dlatego zastanawiałam się czy tylko ja taka jestem przewrazliwiona i czytam o tym co najbezpieczniejsze, a inni nie wiem nie wiedzą o tym czy jak. I dlatego byłam ciekawa jak Wy dziewczyny robicie. A do wózka rozumiem, że też bez poduszki i ewentualnie pieluszka pod główkę, ale okryć jakimś kocykiem/otulaczem jak ma się maluszka cały czas na oku to chyba jak najbardziej wskazane?
Mam i to i to i uzywam na zmiane, ale nawet jak w spiworek wkladam to cienkim locykiem okrywam, zeby pod szyjka bylo cieplo i raczki byly cieple. Bo wazne jest zeby stopki i raczki byly cieple, a w samym spiworku moja Żywia ma chlodnawe raczki.A na noc jakiś kocyk, śpiworek?