Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wygląda na to, ze nie [emoji22]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Kochana ewidentnie Zosia chce Wam zrobić wejście prawdziwej gwiazdy :-) trochę spóźniona i wyczekana przez wszystkich!Jestem załamana...
Ja dalej spac nie moge... w brzuchu impreza na calego[emoji1]
Przegladam laktatory elektryczne, ktoras cos poleca?
Co Ty, brak skurczy i rozwarcia [emoji44]

Dziękuję. Tak mam już Marceline przyszła na świat w 35 tc cała i zdrowa.Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Ja już od 4 msc mam córeczkę, jest cudowna, nie wyobrażałam sobie że taki maluch wniesie tyle szczęścia.
Dla pozostałych dziewczyn- nie poddawajcie się w walce. Mnie udało się za 5tym razem. Cierpliwość popłaca.
Miłego dnia![]()
Jestem załamana...
Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Ja już od 4 msc mam córeczkę, jest cudowna, nie wyobrażałam sobie że taki maluch wniesie tyle szczęścia.
Dla pozostałych dziewczyn- nie poddawajcie się w walce. Mnie udało się za 5tym razem. Cierpliwość popłaca.
Miłego dnia![]()
Ja mialam Medela Swing i w sumie ok. Po 3 miesiacach zaczal szwankowac, zareklamowalam i w ciagu 2 dni wyslali mi nowy silnik.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A masz na sprzedaz/pozyczyc?" W oczekiwaniu na dziecko" koleżanka polecała, ale ja mam druga część tej książki "pierwszy rok życia dziecka" i polecam
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tą drugą część. Mogę pożyczyćA masz na sprzedaz/pozyczyc?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom