adunnnia90
Fanka BB :)
Bebetto 42 model 2017 [emoji6] zapisuj zapisuj [emoji106] jak się czujecie? [emoji4]Kochana przypomnij jaką Ty masz markę ;-) Zacznę to zapisywać![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bebetto 42 model 2017 [emoji6] zapisuj zapisuj [emoji106] jak się czujecie? [emoji4]Kochana przypomnij jaką Ty masz markę ;-) Zacznę to zapisywać![]()
No to kochana wybieraj bo nie ma za duzo czasu.. srednio 4-6tyg sie czeka a wiesz ze roznie moze byc.. ja mysle ze koniec lutego /poczatek marca to najwyzsza pora zeby juz miec w domu a jak zamawiasz z pl to jeszcze wez pod uwage ze pare dni na dostawe..A ja dalej w polu z wyborem [emoji53]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Psychicznie w życiu taka szczęśliwa nie byłamBebetto 42 model 2017 [emoji6] zapisuj zapisuj [emoji106] jak się czujecie? [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z pl nie zamawiam, ja tu będę kupować bo nie kupię wózka nie testując go a tu czeka się do tyg na wozek[emoji6].No to kochana wybieraj bo nie ma za duzo czasu.. srednio 4-6tyg sie czeka a wiesz ze roznie moze byc.. ja mysle ze koniec lutego /poczatek marca to najwyzsza pora zeby juz miec w domu a jak zamawiasz z pl to jeszcze wez pod uwage ze pare dni na dostawe..
Ja przejrzalam miliony wozkow i po pierwsze stwierdzilam ze fortuny nie chce wydac a po drugie tez mi sie nic nie podobalo... a jak juz bylo spoko to zawsze bylo jakies wielkie ale, a to kola nie takie, a to budka za mala, a to bez amortyzorow itd..
A dzis moja mala tak sie chyba podjarala ze jej fure zamowilam ze caly czas skacze w brzuchu[emoji1][emoji1][emoji1]
Widzę cisza , to pewnie Tylicz malutką [emoji14]?Wygląda na to, ze nie [emoji22]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Też tak pomyślałam [emoji38]Widzę cisza , to pewnie Tylicz malutką [emoji14]?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A no chyba ze tak. Tutaj tylko dwa mi sie podobaly ale cena od 1200e wzwyz wiec wolalam brac w ciemno z pl[emoji6]Ja z pl nie zamawiam, ja tu będę kupować bo nie kupię wózka nie testując go a tu czeka się do tyg na wozek[emoji6].
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze że nie miałaś obawy bo ja wiem po sobie ze bym sobie nie darowala jak by mi nie odpowiadał wozek którego nie testowalam , zamówiłam z pl leżaczek i powiem że nie jestem do końca zadowolona bo tkanina z jakiej jest uszyty jest jak dla mnie nie ciekawa ale na zdjęciu tego nie zobaczysz i funkcja bujania nie podoba mi się, dlatego wolę oglądać w sklepie i ewentualnie zamówić z pl jak jest tańsze, ale może to ja tak tylko mam[emoji6]A no chyba ze tak. Tutaj tylko dwa mi sie podobaly ale cena od 1200e wzwyz wiec wolalam brac w ciemno z pl[emoji6]
Chyba bym się popłakała jakby mi się mleko wylałoDokladnie. W medeli mozna wymienic kazda czesc pojedynczo. Problem w tym, ze nigdy nie wiesz czy silnik nie zostal kilkakrotnie zalany mlekiem i wtedy bardzo szybko moze stracic sile ssania.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hi a i te smoki plastikowe do rozmiaru cycka trzeba dopasować.