nieagatka
Fanka BB :)
Chyba bym się popłakała jakby mi się mleko wylałohi a i te smoki plastikowe do rozmiaru cycka trzeba dopasować.
Mi sie wylalo 3 razy. I 3 razy wylam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba bym się popłakała jakby mi się mleko wylałohi a i te smoki plastikowe do rozmiaru cycka trzeba dopasować.
Na szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Gratuluje! Widzisz! A rano jeszcze nie wierzylas! suuuperNa szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
Fantastycznie gratuluje! Doczekalas sie!Na szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
Temat na temat pierwszej pomocy sa u mnie dodatkowo platne chyba 30zl od pary prowadzi je ratownik medyczny. A tak jest 10 zajec np. Ciaza, pielegnacja teoria, praktyka, porodMam pytanie do dziewczyn, które już mają za sobą zajęcia ze szkoły rodzenia. Jakie tematy były tam poruszane? Było coś na temat bezpieczeństwa maluszka, pierwszej pomocy itp.? Czy raczej takie tematy nie są poruszane?
Cudownie.Gratulujemy serdecznie.Na szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
Jeszcze raz gratulujęNa szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.