Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak [emoji53]Czy Wam tez sie kalendarz zle wyswietla?![]()
Mi tak samoCzy Wam tez sie kalendarz zle wyswietla?![]()
Ja jak nie czułam małej to jadłam coś słodkiego albo piłam zimna wodę - od razu zaczęła się kręcićA my rooooośniemy [emoji12]
Ogólnie to bardzo dobrze sie czuje [emoji6] ale delikatne dolegliwości ciazowe tez są,srednio sypiam i jak długo siedzę to kręgosłup mnie boli, ale nie narzekam !!!
W czwartek połówkowe i juz sie doczekać nie mogę zobaczyc mojego okruszka [emoji7] bo teraz mam fazę na sprawdzanie tetna jak długo go nie Czuje [emoji58][emoji6] I lubię sobie popłakać [emoji12]
A u Was jak? Kolki przeszły?I powiedz mi proszę czy wyobrażasz sobie wczasy samolotem z takim maluszkiem? Bo zastanawiamy sie czy w sierpniu gdzieś nie lecieć ale nie wiem czy to nie bedzie strzał w stopę [emoji12][emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Jak średnio sypiasz, to może spróbuj z tą poducha do spania. Na chwilę obecną u mnie sprawdza się bardzo dobrze. Kręgosłup nie boli, szyja też nie, a ostatnio jak wstawalam czułam się jak "połamana". Mój M też zadowolony - stwierdził, że mniej się kręcę w nocy gdy śpię z tą poduszkaA my rooooośniemy [emoji12]
Ogólnie to bardzo dobrze sie czuje [emoji6] ale delikatne dolegliwości ciazowe tez są,srednio sypiam i jak długo siedzę to kręgosłup mnie boli, ale nie narzekam !!!
W czwartek połówkowe i juz sie doczekać nie mogę zobaczyc mojego okruszka [emoji7] bo teraz mam fazę na sprawdzanie tetna jak długo go nie Czuje [emoji58][emoji6] I lubię sobie popłakać [emoji12]
A u Was jak? Kolki przeszły?I powiedz mi proszę czy wyobrażasz sobie wczasy samolotem z takim maluszkiem? Bo zastanawiamy sie czy w sierpniu gdzieś nie lecieć ale nie wiem czy to nie bedzie strzał w stopę [emoji12][emoji51]
A my rooooośniemy [emoji12]