reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czy Wam tez sie kalendarz zle wyswietla?
1516010710-9c1bd38b2cb2a12e-aaaaaa.png

A my rooooośniemy [emoji12]
Ogólnie to bardzo dobrze sie czuje [emoji6] ale delikatne dolegliwości ciazowe tez są,srednio sypiam i jak długo siedzę to kręgosłup mnie boli, ale nie narzekam !!!
W czwartek połówkowe i juz sie doczekać nie mogę zobaczyc mojego okruszka [emoji7] bo teraz mam fazę na sprawdzanie tetna jak długo go nie Czuje [emoji58][emoji6] I lubię sobie popłakać [emoji12]
A u Was jak? Kolki przeszły?I powiedz mi proszę czy wyobrażasz sobie wczasy samolotem z takim maluszkiem? Bo zastanawiamy sie czy w sierpniu gdzieś nie lecieć ale nie wiem czy to nie bedzie strzał w stopę [emoji12][emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja jak nie czułam małej to jadłam coś słodkiego albo piłam zimna wodę - od razu zaczęła się kręcić :D
Dostaje cały czas espumisan, niemieckie kropelki jakos nam nie podeszly :/ i jest w miare dobrze, wiadomo czasem płacze, podkurcza nóżki, coś może ja boli ale radzimy sobie :) co do wakacji to my planujemy coś ale to bardziej koło września gdzie nasza będzie miała 10 mcy, teraz takiego malucha nie zabralabym, ale takie jest moje zdanie A wiadomo że niektórzy jeżdża i się nic nie dzieje :)

Ogólnie to bardzo dobrze sie czuje [emoji6] ale delikatne dolegliwości ciazowe tez są,srednio sypiam i jak długo siedzę to kręgosłup mnie boli, ale nie narzekam !!!
W czwartek połówkowe i juz sie doczekać nie mogę zobaczyc mojego okruszka [emoji7] bo teraz mam fazę na sprawdzanie tetna jak długo go nie Czuje [emoji58][emoji6] I lubię sobie popłakać [emoji12]
A u Was jak? Kolki przeszły?I powiedz mi proszę czy wyobrażasz sobie wczasy samolotem z takim maluszkiem? Bo zastanawiamy sie czy w sierpniu gdzieś nie lecieć ale nie wiem czy to nie bedzie strzał w stopę [emoji12][emoji51]

Jak średnio sypiasz, to może spróbuj z tą poducha do spania. Na chwilę obecną u mnie sprawdza się bardzo dobrze. Kręgosłup nie boli, szyja też nie, a ostatnio jak wstawalam czułam się jak "połamana". Mój M też zadowolony - stwierdził, że mniej się kręcę w nocy gdy śpię z tą poduszka :D A co do wakacji my w tym roku nigdzie się nie wybieramy. Balabym się z takim maluszkiem, ale wiem, że niektórzy jeżdżą. Wakacje planujemy za rok ;)

My bylismy na campingu 100km od domu - 5 dni jak Lili miala skonczone 2 miesiace. Mialam ogromne opory, ale moj M nalegal i bardoz dobrze, ze go posluchalam. Przez te 5 dni odpoczelam, bo nie musiala sprzatac i gotowac w przerwach miedzy karmieniami. Mala spala niewiarygodnie dobrze (normlanie karmienie bylo co 3h, a tam przesypiala ciagiem po 5-6h), no i spedzlaismy cale dnie na dworze wiec to tez dla niej na plus.
A samolotem leciala pierwszy raz miesiac temu jak miala 8,5mies i tez bardzo dobrze zniosla lot.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry