reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niemozliwe [emoji16] Ubranek nigdy za duzo hihi [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę pod uwagę moją listę z wyprawka, że prawie wszystkie pozycje juz mam :D co nie oznacza, że na tym poprzestane :D A mama przysłała mi nawet kilka bodziaków i pajacyki na 68 i 74 :D zamówiłam też rożki 2 jak radzilyscie i 1 śpiworek na początek żeby zobaczyć czy się sprawdzi. Zastanawiam się nad kocykami teraz i jak myślicie bawełniane i bambusowe na wiosna/lato będą ok?

reklama
Ja biorę pod uwagę moją listę z wyprawka, że prawie wszystkie pozycje juz mam :D co nie oznacza, że na tym poprzestane :D A mama przysłała mi nawet kilka bodziaków i pajacyki na 68 i 74 :D zamówiłam też rożki 2 jak radzilyscie i 1 śpiworek na początek żeby zobaczyć czy się sprawdzi. Zastanawiam się nad kocykami teraz i jak myślicie bawełniane i bambusowe na wiosna/lato będą ok?
Szybka jestes[emoji6] nie wiem czy ktoras z kwietniowek tyle ma[emoji6]
Ja kocyk mam jeden sensoryczny taki gruby, jeden muslinowy (super jest) i wczoraj kupilam jeden taki normalny jednowarstwowy milutki. Pewno jeszcze jakies zamowie bo tego nigdy za wiele chociaz bede musiala przed kotami pilnowac albo koty ogolic na 0[emoji23]
Echo serca prawidłowe!!!

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Super!!!

Ja kocyk mam jeden sensoryczny taki gruby, jeden muslinowy (super jest) i wczoraj kupilam jeden taki normalny jednowarstwowy milutki. Pewno jeszcze jakies zamowie bo tego nigdy za wiele chociaz bede musiala przed kotami pilnowac albo koty ogolic na 0[emoji23]

Super!!!
Oj no nie wiem czy szybka, poprostu zakupy robie głównie przez internet. Dla mnie to duża oszczędność czasu. Szczerze to nie lubię chodzić po sklepach. W każdym razie na ten miesiąc wyczerpałam już swój limit zakupowy :D

Dziewczyny a z tym becikowym to ten dochód dzielimy na ilość członków rodziny wraz z naszym urodzonym maluszkiem czy tylko mąż, żona?
@dreamscometrue cieszę się że wszystko ok, jesteś bardzo dzielna bo mnie poród sn coraz bardziej przeraża @Ropuszka666 trzymam kciuki za jutro. Powodzenia :)
Becikowe razem z dzidzia

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Super!!!
E tam golic czy pilnowac przesadnie. My dzis tak sie bawilismy:
1516111834-f869b47c48388123-aaaaaa.jpeg

A taka byla asysta (uszy na dile zdjecia) i Publike
1516111895-29c5858a402aedf9-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
E tam golic czy pilnowac przesadnie. My dzis tak sie bawilismy:
1516111834-f869b47c48388123-aaaaaa.jpeg

A taka byla asysta (uszy na dile zdjecia) i Publike
1516111895-29c5858a402aedf9-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma co popadac w paranoje ;) ja jak czasem słysze, a co zrobisz z psem, że bakterie cos tam cos tam ze moze cos zrobi dzuecku to mi rece opadaja. Nie wyobrażam sobie oddać gdzieś psa bo mamy go 6 lat chociaż i owszem pewnie wszyscy będziemy musieli nauczyć się żyć na nowo bo mój pies nue jest zwyczajny do dzieci to jest Czlonkiem rodziny. A myśle sobie że Marcelince będzie miło ze ma pieska i będzie bardziej empatyczna. :-) :) Jak mówie do brzuszka to tłumacze jej, że inne dzieci proszą o zwierzaczka a ona już ma :D:p

Do góry