gooossia17
Fanka BB :)
Na pewnoJa właśnie nic nie przeczuwam. Tzn. jakoś tak dziewuszka chodzi mi po głowie. Mam nadzieję, że dzidzia ładnie pokaże co ma między nóżkami. Zosia to pewnie będzie księżniczka tatusia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewnoJa właśnie nic nie przeczuwam. Tzn. jakoś tak dziewuszka chodzi mi po głowie. Mam nadzieję, że dzidzia ładnie pokaże co ma między nóżkami. Zosia to pewnie będzie księżniczka tatusia![]()
To na chłopca? Taki do przodu? Tylko, ze dziewczynkę będę miała![]()
No takiej teściowej to nie ma co zazdrościć... Moja postanowiła kupić nam łóżeczko nawet nie pytając nas jakie by nam odpowiadało...
To moja się mnie tak boi że nie odważyła by się na takie coś. Nam teście powiedzieli ze dadzą na wózek ale sami mamy wybrać. Do dziś teściowa nie kupi nic co jej się podoba tylko takie ciuszki co mi się spodobajaNo takiej teściowej to nie ma co zazdrościć... Moja postanowiła kupić nam łóżeczko nawet nie pytając nas jakie by nam odpowiadało...
[emoji23] [emoji23] [emoji122] [emoji122]Link do: lalkametoo.pl dziewczyny to jutro Ja na porodówce [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niby tak mówią że na chłopaka bardziej szpiczastyTo na chłopca? Taki do przodu? Tylko, ze dziewczynkę będę miała![]()
A co za afront jej zrobilas??Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to skarby! Moi zaczynają mnie powoli denerwować. Jak M zaczął mówić o zmianie auta na większy i wygodniejszy dla naszej trójki to teść skwitował to tylko zdaniem: "A po co Wam większe? My Maluchem jeździliśmy i było dobrze..."To moja się mnie tak boi że nie odważyła by się na takie coś. Nam teście powiedzieli ze dadzą na wózek ale sami mamy wybrać. Do dziś teściowa nie kupi nic co jej się podoba tylko takie ciuszki co mi się spodobaja
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tesciow nie mam wcale (choc sluchajac bratowej meza - a brat 13 lat starszy i jak sie pobierali to jeszcze zyli, to tez mogloby byc ciezko). Moja mama jest w porzadku. Sama kupuje ciuszki jakie jej sie podobaja, ale wie czego nigdy nie zaloze. Na duze rzeczy raczej daje pieniadze np na lozeczko, ktore i tak u niej zostanie. Tak samo moja babcia na lozeczko do nas do domu i tata (jak jeszcze zyl) na wozek.To moja się mnie tak boi że nie odważyła by się na takie coś. Nam teście powiedzieli ze dadzą na wózek ale sami mamy wybrać. Do dziś teściowa nie kupi nic co jej się podoba tylko takie ciuszki co mi się spodobaja
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie używałam.Dziewczyny macie lub miałyście detektory tętna? Polecacie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom