jasani
Fanka BB :)
No to nie ma wątpliwości, że chłopakDziewczynki juz po wizycie, trochę sie chował doktorowi ale wszystko dobrze, wazy 350 g i ma dużego siusiaka [emoji12][emoji12][emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to nie ma wątpliwości, że chłopakDziewczynki juz po wizycie, trochę sie chował doktorowi ale wszystko dobrze, wazy 350 g i ma dużego siusiaka [emoji12][emoji12][emoji12]
Bardzo smakuje bardzo bardzo hi hi hiWażne że smakuje hihi [emoji3] [emoji106]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Duży chłopakDziewczynki juz po wizycie, trochę sie chował doktorowi ale wszystko dobrze, wazy 350 g i ma dużego siusiaka [emoji12][emoji12][emoji12]
cudny!Zazdroszczę takiej pogody. U mnie zimno, deszcz i ogólnie kicha...
gdzie ty mieszkasz że śnieg macie ?u mnie na śląsku kicha,zimno szaro i ponuro bez śniegu.
Spokojnie ja też coś koło tego wazylam. Pod koniec może waga wzrosnąćDuży chłopakMoja dziewczynka na połówkowym 19+6 ważyła 316 g.
Ja też po wizycie, wszystko dobrze
@jasani proszę wpisz mnie na wizytę u ginekologa prowadzącego 15.02.
Dziewczyny u mnie dziś 20+6 i przytyłam 3 kg. To nie za mało? A i na kolejną wizytę mam zrobić test obciążenia glukoza czy jak to się nazywa. Ciekawe co wyjdzie... Mam nadzieje, że nic![]()
Jaki słodziak [emoji7]