adunnnia90
Fanka BB :)
Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczne [emoji7]Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️![]()
![]()
![]()
![]()
Hej dziewczyny kiedy zaczynacie kupować ciazowe ciuszki? Ja dopiero 11 tydzien a przestaje się już w swoje miescic.
No właśnie u mnie tez problem tylko ze spodniami. Kupiłaś gdzieś stacjonarne? Ja przeszukałam całą galerię i skończyło się na zakupach internetowych czego nie cierpię.Jakie oczęta [emoji7]
Ja chyba w 9tc kupiłam jeansy ciazowe bo mnie zwykle cisnęły a tak to normalne ciuchy nosze, a i biustonosze sportowe najwygodniejsze, aktualnie idzie 21 tc
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Stacjonarnie☺No właśnie u mnie tez problem tylko ze spodniami. Kupiłaś gdzieś stacjonarne? Ja przeszukałam całą galerię i skończyło się na zakupach internetowych czego nie cierpię.
Ojej to musiałaś mało przytyc albo głównie nosisz sukienki i tuniki@adunnnia90 gdzie znaleźć taki elegancki komplecik? I mówią, że chłopca nie można ładnie ubrać. Mega mi się podoba!
@Kaarola1 wiesz... ja nic ciążowego nie kupiłam, a leci 35tc. Nie wliczam rajstop, bo kupiłam je tylko na święta.![]()
Kochana a u Was imprezy non stop czy sami dla siebie sie tak stroicie?? Mama też tak pięknie codziennie wylansowana?? :-)Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️![]()
![]()
![]()
![]()
A ze mnie wszystkie spadająHej dziewczyny kiedy zaczynacie kupować ciazowe ciuszki? Ja dopiero 11 tydzien a przestaje się już w swoje miescic.
i też 11 tydzień :-)