• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, fajna strona, moja koleżeńska ma ciuszki są wysokiej jakości. Nie są zbyt tanie ale teraz na wszystko -60% www.farasi.pl
Fajne sukienki mają :) Zapisałam sobie stronkę, dzięki :) Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy :D Definitywnie! :P Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa :P Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?" :D

Fajne sukienki mają :) Zapisałam sobie stronkę, dzięki :) Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy :D Definitywnie! :p Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa :p Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?" :D
Mój zaraz będzie tak samo chodził i pytał. Bo jak zaczęłam w środę to już 3 paczka idzie :D

Fajne sukienki mają :) Zapisałam sobie stronkę, dzięki :) Przyda się niedługo, bo na ten miesiąc wyczerpałam limit zakupowy :D Definitywnie! [emoji14] Mówiłam to już wcześniej, ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zamówiłam z petit coco kocyk bawełniany, kocyk bambusowy i otulacz bambusowy, a dzisiaj jeszcze poduszkę do karmienia kure la millou i spodenki hm, bo darmowa dostawa [emoji14] Mąż kazał mi spisać na kartce ile tych paczek zamówiłam, bo kurierzy przychodzą/dzwonią a on nie wie o co chodzi i pyta: "Misia to kurier, zamawiałas coś?" :D
[emoji23] Rozbawilas mnie, naprawdę szalejesz z tymi zakupami [emoji2]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry