ludek
Fanka BB :)
Ja na razie przytylam 7 kg a już 30 tydzień leci. Moja aplikacja ciążowa pokazuje że miałam przytyć więcej [emoji12]U mnie +10kg też myślałam, że będzie mniej no ale cóżnarazie nie panikuje gorzej będzie po porodzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja na razie przytylam 7 kg a już 30 tydzień leci. Moja aplikacja ciążowa pokazuje że miałam przytyć więcej [emoji12]U mnie +10kg też myślałam, że będzie mniej no ale cóżnarazie nie panikuje gorzej będzie po porodzie.
Witamy w gronie mam słodkich coreczek [emoji4]U mnie będzie Księżniczka![]()
U mnie lekarz liczy skonczone tygodnie czyli mam dzis 15+3 a nie 16tc. Jak np jakas kolezanka sie pyta jaki tydzien lub czasami na forum to wtedy zaokraglam do pelnego tygodnia , czyli powiedzialabym, ze leci 16tc no chyba, ze ktos pyta o konkretne liczby z plusemMoże i racja...
Zapytam o to na następnej wizycie bo już się w tym pogubiłam
Śliczna kura .@Pixie_Dixie a u mnie już jakieś 4 -4,5 kg na plusiea na ostatniej wizycie było +3
ale widzę też po brzuszku, że z każdym dniem jestem coraz większa
A dzisiaj mój M uradowany, bo w końcu poczuł sam jak nasz dzidziuś się rusza gdy położył rękę na brzuchu
Przyszła mi już poduszka do karmienia kura. Bardzo milusia w dotyku i ładnie uszyta. Jeśli któraś się zastanawia nad nią, to polecam, bo pierwsze wrażenie wizualne i dotykowe bardzo przyjemnew praktyce ocenie za jakieś 4 miesiące
Zobacz załącznik 836528

piekna pamiatkaJakaś Pani robiła to na zamówienie która się tym zajmuje. Normalnie byłam tak mile zaskoczona tym prezentem.
Na Facebooku jest szmacianka.pl tak trzeba wpisać bo już obczailam [emoji3]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Od kogo takie cudeńka dostaliscie??;-)Jakaś Pani robiła to na zamówienie która się tym zajmuje. Normalnie byłam tak mile zaskoczona tym prezentem.
Na Facebooku jest szmacianka.pl tak trzeba wpisać bo już obczailam [emoji3]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczee i mówię tak samo :-) lekarz powiedział ze z medycznego punktu widzenia liczy się skończone tygodnie.U mnie lekarz liczy skonczone tygodnie czyli mam dzis 15+3 a nie 16tc. Jak np jakas kolezanka sie pyta jaki tydzien lub czasami na forum to wtedy zaokraglam do pelnego tygodnia , czyli powiedzialabym, ze leci 16tc no chyba, ze ktos pyta o konkretne liczby z plusemczasami tez sama nie wiem jak liczyc, bo z om wychodzi mi dwa dni pozniej niz z usg a lekarz mi liczy z usg i sie juz gubie
![]()
Śliczna kura .
A rozbiera się ja do prania ?
Mleko kapie wszędzie![]()