walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny a kiedy robiłyście USG I trymestru??
Ja mam datę na 6.02, będzie to dokładnie 13 + 2 tc, czy to nie za późno??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten z Chico jest fajny, bo jest wysoki. Ale te niskie wydają mi się bardziej podręczne. Fajnie bo można je np. na podwórko wystawićJestes chyba jedyna niezadowolona z niego jaka znam[emoji12] Moze ta nowa seria jakas inna (bo ja mam ten z turkusowymi paskami) i nie kupila bym innego. Uwazam ze jest super
i zabierać ze sobą na wyjazdy Jaki z chicco?![]()
![]()
Zamówiłam taki ale mąż już go wstawił na sprzedaż i szukamy tego z chicco [emoji4]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Usg I trymestru robi się do 13+6 więc jest okDziewczyny a kiedy robiłyście USG I trymestru??
Z tego co kiedyś czytałam to nawet kilka miesięcy jak masz osobno zamrażalnik gdzie temperatura sięga -18.Gdy przyjdzie taka potrzeba to kupie wtedy
A nrozic bede gdyby co. A ile takie zamrozone moze byc?
Nieagatko czyli jednym slowem ani sterylizator ani specjalny plyn nie sa potrzebne?
Nasze mamy tak robily jak piszesz i jakos zyjemy[emoji6]
No to jesteś tak na granicy. Ja miałam usg w 12+2 czyli tydzień wcześniej. Ale myślę, że u Ciebie jest ok.Dziewczyny a kiedy robiłyście USG I trymestru??
Właśnie o tym mówimy,że wygląda fajnie :-)Jaki z chicco?
A coś takiego jest fajne?
Link do: CHICCO BABY HUG 4W1 LEŻACZEK ŁÓŻECZKO KRZESEŁKO
Ten ze zdjęcia które wstawilas jakoś mi się nie podoba. Co to za firma? Sprzedajesz ze względu na wygląd czy jakość?
i wydaje mi się, że te niskie to fajne są gdzieś też n wyjazdy np. na piknik bo można łatwo zabrać ze sobą, a ten wysoki już chyba mniej... Z tego co kiedyś czytałam to nawet kilka miesięcy jak masz osobno zamrażalnik gdzie temperatura sięga -18.
Myślałam że sterylizuje się butelki po każdym użyciu. A jak wyparzac wrzątkiem? Smoczek, butelka nie stopi się?