• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też nie będę przebijac. Dopiero jak sama będzie chciała. Sama dopiero mając 18 lat przebilam i moje pierwsze kolczyki były złote żeby ładnie się goilo. Nie wiem jak to dziecko odczuwa ale mi masakrycznie na początku bolało ubieranie kolczykow [emoji12]

Rowniez nie przebijam, juz sam fakt ze ja decyduje co ubierac hihu do pewnego czasu[emoji14] I mnie bedzie sie sluchac do 18 rz to dla mnie starczy
Dziecko jest piekne rowniez bez kolczykow moim zdaniem

reklama
A my się wybieramy na pierwsze szczepienie... Mamusia ma nerwy[emoji20]
1517215320-f0de1e423e146118-aaaaaa.jpeg
1517215332-15b2462e14226586-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wszystko prałam w loveli na 40 stopni. Ważne żeby zapachu nie miało

Zapach moxe miec ale najlepiej kupuc proszek sensitive , w Uk znajdziecie dzuewczynki bio persil i Ariel ( w Irland pewnie to samo)
Po 5 mscach pralam juz w naszym proszku ale fakt caly czas oddzielnie z naszymi, mam znajome co piora rezem wszystko dzieciece z doroslymi dzuecko ich nic nie ma jednak dla mnie to nie przechodzi

Super że fajnie się wypral, bo się zastanawiałam czy ten pokrowiec prac z next2me w pralce[emoji4]. Ja pranie zaczynam w następnym tyg bo w tym tylko przy segregowaniu rozmiarów ubranek nie dałam rady na kręgosłup. Znak że już czas[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już jestem blisko prania i prasowania :happy:

reklama
Zapach moxe miec ale najlepiej kupuc proszek sensitive , w Uk znajdziecie dzuewczynki bio persil i Ariel ( w Irland pewnie to samo)
Po 5 mscach pralam juz w naszym proszku ale fakt caly czas oddzielnie z naszymi, mam znajome co piora rezem wszystko dzieciece z doroslymi dzuecko ich nic nie ma jednak dla mnie to nie przechodzi
Właśnie go kupiłam i się zastanawiam nad płynem do płukania czy też go używać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry