gooossia17
Fanka BB :)
Ja tez z takim przekonaniem szlam na pierwsze prenatalne, ze po nim zaczynam kupować a tu się z lekka o 5 tygodni przeliczylamZapisałam się jutro na usg i potem, zaczynam szaleć z wyprawką :-))
czekam na Twoje dobre rady![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez z takim przekonaniem szlam na pierwsze prenatalne, ze po nim zaczynam kupować a tu się z lekka o 5 tygodni przeliczylamZapisałam się jutro na usg i potem, zaczynam szaleć z wyprawką :-))
Najwyżej kupię smoczki i butelki ale już się nie mogę doczekać kiedy zacznęJa tez z takim przekonaniem szlam na pierwsze prenatalne, ze po nim zaczynam kupować a tu się z lekka o 5 tygodni przeliczylamtrzymam kciuki żeby się maluchy ładnie pokazały
![]()
Zapisałam się jutro na usg i potem, zaczynam szaleć z wyprawką :-))
Oj jak zaczniesz to końca nie będzie widac[emoji38] ja ciągle jakiś śpioch do domu przyniosę z zakupów a jak jednego weekendu nic nie kupiłam dla malej do mój mąż z pretensja "a czemu dla malej nic nie kupiłaś"Najwyżej kupię smoczki i butelki ale już się nie mogę doczekać kiedy zacznę![]()
Oj jak zaczniesz to końca nie będzie widac[emoji38] ja ciągle jakiś śpioch do domu przyniosę z zakupów a jak jednego weekendu nic nie kupiłam dla malej do mój mąż z pretensja "a czemu dla malej nic nie kupiłaś"
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

He mój mąż tak ma jak ja sobie za dużo kupuje[emoji6] ale dla jego malutkiej to nie żałuję [emoji1] mała wszystko od niego wycyganiMój w drugą stronę. Znowu coś kupiłaś?![]()
Ja zaliczam wszystkie toalety w mieście nawet o niektórych nie miałam pojęciaMoja malusia też mnie główką na pęcherz naciska, na zakupy jak jedziemy to tylko szukam wc bo od sklepu do sklepu nie dojade[emoji6]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ktoś przepaja dziecko ?Woda ?Koper ? 2 miesiące ?