walczaca o szczescie
Fanka BB :)
DwieJuż niedługo będziesz taka mieć oby lepiej spala hi
najbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DwieJuż niedługo będziesz taka mieć oby lepiej spala hi
najbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę HM[emoji6]Piękne komplety :-)) To ze Smyka?
No tak 2Dwienajbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę
![]()

Dasz radę [emoji5]Dwienajbardziej martwi mnie jak ja wykarmię dwójkę
![]()
Wariatka kupić takie sameHM[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
rozmiar większe [emoji28] [emoji3] a co jak im ubiore te większe to będę wspominać że w takich samych strojach byli tacy malutcy [emoji6] [emoji12]Wariatka kupić takie samerozmiar większe
![]()
No tak 2![]()
Kocham bliźniaki zawsze zawsze chciałam miećAle już się rozmysliłam
Masz 2 cycki ? To wykarmiesz . Nie wiem czy pamiętasz pisanke ? Też ma 2 dziewczynki skończyły już rok i chwilę temu przestała je karmić ( laktator 15 h na dobę)2.5 litra mleka na dzień
dasz radę
[emoji28] [emoji3] a co jak im ubiore te większe to będę wspominać że w takich samych strojach byli tacy malutcy [emoji6] [emoji12]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Bardzo się ciesze.Zobacz załącznik 837739 My juz po badaniuSara miala dzisiaj tez echo serca i jest na szczescie wszystko ok
Ma 153g, rosnie zdrowo
Dalej nic miedzy nogami nie uroslo i nie trzeba zmieniac imienia
Ladnego zdjecia dzisiaj nie dala zrobic, bo prawie caly czas sie wiercilam mowi, ze w mame
@jasani jak mozesz zmien mi date badania polowkowego na 02.marzecdziekuje