No ja wiem, że to głupota. Napisałam tylko co przeczytałamTym bardziej nie zamierzam go teraz przecinać ani przemoczyć by sprawdzić czy zakup jest dobryRobaki mogą zalęgnąć się wszędzie, nawet w nas więc nie będę stresować się na zapas
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja wiem, że to głupota. Napisałam tylko co przeczytałamTym bardziej nie zamierzam go teraz przecinać ani przemoczyć by sprawdzić czy zakup jest dobryRobaki mogą zalęgnąć się wszędzie, nawet w nas więc nie będę stresować się na zapas
![]()
Ja mam loviCzy kupowałyście może laktator,jeśli tak to jaki polecacie ?
Czy kupowałyście może laktator,jeśli tak to jaki polecacie ?
A dziewczyny jakie macie materace do łóżeczka? Bo im więcej czytam tym mniej wiem [emoji12] gryka, kokos, pisanka ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie dlatego piankowo lateksowy, sama pianka za cienka i zbyt miękka. Uważam, że materac fajny, sama bym chętnie na takim pospała![]()
Ale to jest ręczny tak ?Ja mam lovi
W szpitalu miałam medela na 2 cycki o niebo lepszy polecam
Oba elektryczne sąAle to jest ręczny tak ?
Ja tez o tym czytalam i gryki bym nie kupila. Chyba bede szukac pianka latex kokos.Ja też nie wiem jak to możliwe z tymi robakami, ale po przeczytaniu o tym skutecznie się zniechęcilam [emoji14] Tylko podobno te robale było widać w większości przypadków po przecięciu materaca...
A ktoś się orientuje jak jest z grubością materaca w przypadkuJa tez o tym czytalam i gryki bym nie kupila. Chyba bede szukac pianka latex kokos.
A i jeszcze jedno. Jak uzywacie monitorow oddechu to sprawdzcie do jakiej grubosci materaca sa i z tego co wiem nalezy unikac materacy memory foam.