Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?Ja mam ten . Podobno zmniejsza ryzyko uduszenia i zapobiega zespołowi zniekształcenia główki
To mam w łóżeczku ( dostała od mojej szefowej )
W mini łóżeczku mam jakiś zwykły cienki .
A Marcelina śpi że mną w łóżku![]()
No to dałaś mi do myslenia... Chciałam kupić sprężynowy w ikea, ale jest tam warstwa pianki i może być problem... Znalazłam coś takiego:Kochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?
Czytałam ba ich stronie, że to nie ma znaczenia. Działa pod wszystkimi materacami niezależnie od grubościA ktoś się orientuje jak jest z grubością materaca w przypadku
BABYSENSE 7?

Albo jestem gamoń albo nie napisali hi hi hiKochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?
Albo jestem gamoń albo nie napisali hi hi hi
@nieagatka pomożesz Zobacz załącznik 838136 Zobacz załącznik 838137 Zobacz załącznik 838138
Moja kuzynka ma ten materac i poleca, jest bardzo zadowolona. Ja tez skłaniam się ku lateksowym. Wczoraj oglądałam mebelki do pokoiku Zosi i tez się szykowałam z tematu materacykowA któraś ma materac hevea disney baby lateksowy lub jakiś inny tej firmy?