Aguleczka29
Fanka BB :)
Dobrze widziec kolejne osoby z forum " kto po in vitro".Witamy na ciężarowkach :-)Hej kochane ! ❤ podczytuje Was od jakiegoś czasu
obecnie mam 11tc
Przygarniecie mnie do swojego grona ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze widziec kolejne osoby z forum " kto po in vitro".Witamy na ciężarowkach :-)Hej kochane ! ❤ podczytuje Was od jakiegoś czasu
obecnie mam 11tc
Hej kochane ! [emoji173] podczytuje Was od jakiegoś czasu![]()
obecnie mam 11tc![]()
OczywiścieHej kochane ! ❤ podczytuje Was od jakiegoś czasu
obecnie mam 11tc
my juz po wizycie ,maly wazy 1,3 kg jest glowa w dol , szyjka dluga twarda , wody w nofmie, ogolnie wszystko dobrzeOczywiścieW końcu! Odnośnie kalendarza to proszę do mnie
![]()
Dziewczyny ktore posiadają rogale do spania jakie polecacie ? Bo kiedys cos o tym pisałyscie a nie mogę znalesc...
my juz po wizycie ,maly wazy 1,3 kg jest glowa w dol , szyjka dluga twarda , wody w nofmie, ogolnie wszystko dobrzezdjecia nie mam bo mam tylko pomiary a malego ciezko tam wyraznie zobaczyc. bole brzucha prawdopodobnie spowodowane rozchodzacymi koscmi. @jasani jesli mozesz to wpisz mnie na 8 go marca.
![]()