kredka82
Fanka BB :)
Ja tez i czekam na moj, jutro powinien dojechac[emoji16] a ktory kolor masz? Ja jestem bardzo ciekawa bo mojego na zywo nie widzialamMy mamy Roan Bass Soft.wygląda super podobno tez super się go prowadzi ( kolezanka zachwalała)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez i czekam na moj, jutro powinien dojechac[emoji16] a ktory kolor masz? Ja jestem bardzo ciekawa bo mojego na zywo nie widzialamMy mamy Roan Bass Soft.wygląda super podobno tez super się go prowadzi ( kolezanka zachwalała)
Tak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkamiWózki najlepiej oglądać na żywo bo w realu wszystko się zmienia. Dlatego nie sugeruj się tylko tym co upatrzysz w internecie.
To moze zalozmy watek o rzeczach z ali? Jak macie cos sprawdzonego to moznaby bylo wrzucac tam.
Ja zamowilam body "I love daddy" jakosc kiepska, bardzo cienkie i po praniu powykrecane i porozciagane.
Ja nie mialam wyjscia... zamowilam w ciemno sugerujac sie opiniami w necieTak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkamiA w necie to tak z ciekawości
pamiętam jak chrzesniakowi oglądaliśmy wózek to na żywo całkiem co innego
masz rację
ja raczej chyba bym się z neta nie odważyła zamówić
![]()
To jak już będziesz miała to się pochwalJa nie mialam wyjscia... zamowilam w ciemno sugerujac sie opiniami w necie
Można zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.Tak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkamiA w necie to tak z ciekawości
pamiętam jak chrzesniakowi oglądaliśmy wózek to na żywo całkiem co innego
masz rację
ja raczej chyba bym się z neta nie odważyła zamówić
![]()
Ja mam dove white ;-) juz nie mogę sie doczekac lata :-)Ja tez i czekam na moj, jutro powinien dojechac[emoji16] a ktory kolor masz? Ja jestem bardzo ciekawa bo mojego na zywo nie widzialam
A ja póki co to mam największy problem z wózkiem... wózki bliźniacze nie są takie ładne jak pojedyńczeMożna zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.
Meg chyba tez ma ten kolor? Chyba ze cos pomylilam.Ja mam dove white ;-) juz nie mogę sie doczekac lata :-)