kredka82
Fanka BB :)
A to ja rozpakuje i juz zostawie zeby sie wyproscil bo z kartonu to pewno taki wymietyRozpakowałam by sprawdzic czy wszytsko jest ok i czy wszystko jest i ponownie spakowaliśmy do kartonu.wiec niemam jak fotki wykonać :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to ja rozpakuje i juz zostawie zeby sie wyproscil bo z kartonu to pewno taki wymietyRozpakowałam by sprawdzic czy wszytsko jest ok i czy wszystko jest i ponownie spakowaliśmy do kartonu.wiec niemam jak fotki wykonać :-(
inhalacje z solą i majerankiemDziewczyny strasznie mnie męczy kaszel już od ponad dwóch tygodni... miód,cytryna,czosnek nie pomagają. Jakaś rada??
sprobuj StodalTeż piję od 4 dni i nie ma poprawy :/
Chyba w ciąży można syrop prawoslazowy, ale jeszcze się upewnij. Mi bardzo pomagał.Dziewczyny strasznie mnie męczy kaszel już od ponad dwóch tygodni... miód,cytryna,czosnek nie pomagają. Jakaś rada??
No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila
miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe Wózek 27 tydzień ciąży ale czas oczekiwania ok 3-4tyg na wózek także będzie po 30 tyg. Mnie tak bolało może ze dwa razy i chyba to było rozciąganie nospa i odpoczynek pomógł.A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przedNo chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila
miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe
Drugie pytanie :
Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
My też dzisiaj zamówiliśmy wózek i fotelikI kupiliśmy w Ikei fotel do kamienia, bo jest -10% do końca miesiąca na fotele
Zobacz załącznik 838595
Ja jeszcze nie zamawiałam a jestem w 23 tc. Ale planuje niedługo bo czeka się na niego 6 tygodni. Miejsca mam w sumie mało, ale niech stoi i czeka. Bóle mogą Ci towarzyszyć bo macica się rozciąga.A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przedNo chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila
Drugie pytanie :
Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
Cybex Priam Lux + parasol i torba oraz fotelik Cybex Aton M Isize + baza. Kolor manhattan grey 2018.I na który sie zdecydowaliście? My zamawiamy w czwartek![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
20tc, zwróć uwagę, że nawet do 10 tygodni się czeka na wózekA kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przedNo chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila
Drugie pytanie :