reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
jak przystawiam glsnik to w miejscu gdzie przystawilam zaraz widze ze się rusza to samo ze swiatlem z latarki. jak mu się cos nie podoba to potrafi tak kopnac ze podskoczę , np. jak leze na lewym boku ,tak bardziej na brzuchu.
Fajnie czuć każdy ruch maluszka ;) ja to uwielbiam jak moja Zosia się kręci :)

Też tak mój się chował przed uwiecznianiem. Teraz jest tak duży, że już nie ma jak się schować. Dziś jest bardzo ruchliwy, a brzuch lata dosłownie w każdą stronę.
Latarki to ja nie używałam.
Mój ma ulubioną lewą stronę, ma takie dni że jezdzi mi po całym brzuchu jak leże na plecach, a jak stoję lub siedzę to czuje jak mi się wypina brzuch jedna strona płaska strona płaska :) mąż się śmieje;) pogłaszcze go to jedna strona twarda i nie wiem czy on mi się wypina i fajne takie uczucie jakby ci prasował mocno w środku np żelazkiem czasem aż za mocno ;) Mój ma czasem dzień lenia do południa ale czasem ale ogólnie to dziecko ruchliwe ;) już się doczekać nie mogę ;)

no wlasnie , czasami mam wrazenie jakb doskonale wiedziały ze ich obserwujemy i wtedy siedza cichutko, a tylko nakryje brzuch koludra albo przestane patrzec na brzuchvi znow kopniaki :) chyba będzie mi tego brakować po porodzie :)
Moja malutka tak ma gdy mąż przykłada rękę :D Czasami szaleje tak, że aż przez ubranie widać jak brzuszek skacze :D Gdy dotykam brzucha dalej to samo, a jak dotknie mąż przestaje szaleć :D Chyba wstydzi się taty :p

Dziewczyny, dziś chyba nie było kalendarza, ale pamiętam, że @kropka129 chyba miała na dziś termin porodu.

Ktoś? Coś? ... wie? :p

Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum

Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum
Gratuluję! Nie się zdrowo chowa! Czekamy na zdjęcie :)

reklama
Do góry