• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum
Aj i nic się nie chwalisz. Gratuluję!
A powiedz nam jaką miał wagę i długość? [emoji8]

Dziewczyny jak to jest z "opryszczką czy zimnem" w ciąży??
Słyszałam, że jest to podobno bardzo niebezpieczne, a chyba cos mi rośnie na ustach :-( mogę stosować jakieś maści na to lub plasterki?
W tej lokalizacji nie jest groźne. Możesz stosować plasterki lub maść Zovirax lub Hascovir. Ja już dwa razy miałam w ciągu całej ciąży. Na mnie najlepiej działa przemywanie tego amolem lub spirytusem.

reklama
Dziewczyny jak to jest z "opryszczką czy zimnem" w ciąży??
Słyszałam, że jest to podobno bardzo niebezpieczne, a chyba cos mi rośnie na ustach :-( mogę stosować jakieś maści na to lub plasterki?

Opryszczka wargowa nie jest niebezpieczna jeśli przechodzilas ja już kiedyś w życiu. Ja miałam opryszczke jakieś dwa tygodnie po transferze (a nie miałam jej już kilka lat). Mamaginekolog też napisała na ten temat artykuł, polecam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry