ludek
Fanka BB :)
Tak, są różne dni. Grunt żeby w ogóle się odzywaly [emoji6] A ile masz tygodni?DZiewczyny czy wasze maluchy w brzuchu tez czasami maja leniwy dzień i mało się ruszają? Bo ja nie wiem czy mam się wtedy denerwować czy nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, są różne dni. Grunt żeby w ogóle się odzywaly [emoji6] A ile masz tygodni?DZiewczyny czy wasze maluchy w brzuchu tez czasami maja leniwy dzień i mało się ruszają? Bo ja nie wiem czy mam się wtedy denerwować czy nie.
Juz mam 20 tydzien ciąży. ..A który tc u Ciebie? Ja mam łożysko na przedniej ścianie. Ruchy dzidziusia czuję od 17 tc. Z każdym tygodniem czuć wyraźniej, zobaczysz![]()
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie,Jeszcze poczujesz mocniejsze ja też na początku miałam taka delikatne a czasem w ogole ich nie czułam np podczas badania USG widziałam jak się wierzgał a ja nie czułam, teraz czuje je dość mocno i to za bardzo mocnoA ja Wam zazdroszczę że chociaż czasem czujecie ruchy,ja czułam może z dwa razy ostatnio a teraz jakoś wogóle....może to faktycznie przez to łożysko chyba na przedniej ścianie...co za pech z tym łożyskiem.
No ale kiedy poczułas takie troche mocniejsze kopniaki i częstsze ??Ja też mam łożysko na przedniej ścianie,Jeszcze poczujesz mocniejsze ja też na początku miałam taka delikatne a czasem w ogole ich nie czułam np podczas badania USG widziałam jak się wierzgał a ja nie czułam, teraz czuje je dość mocno i to za bardzo mocnoPoczujesz jeszcze mocne
![]()
pierwsze były około 20 tyg a te mocniejsze to kolo 23-24 bodajże ale tak po 20 zaczełam czuć ale wiadomo nie to co terazNo ale kiedy poczułas takie troche mocniejsze kopniaki i częstsze ??
Super gratuluję! Niech dalej zdrowo rośnie [emoji4]Cześć ciotki [emoji173] maluszek zdrowy , rośnie tak jak trzebama już 69mm [emoji173] Mamuska cały czas płakała
focie wstawię jak będę w domu
![]()
Jestem taka szczęśliwa !!
Patrzę tak teraz to jest 155ud/min ale to chyba dobrze ?? Nie mało??
Ekstra! Też muszę coś takie zrobić bo lubię haftowac [emoji4]Forowa ciocia jej zrobiła Zobacz załącznik 839003
Jeszcze będziesz czuła. Ja dopiero 20-21 tydzień konkretnie zaczęłam po raz pierwszy czuć że już nie było wątpliwości że to ruchy dziecka [emoji6]Juz mam 20 tydzien ciąży. ..
No to pozostaje mi tylko cierpliwie czekac :-) :-)pierwsze były około 20 tyg a te mocniejsze to kolo 23-24 bodajże ale tak po 20 zaczełam czuć ale wiadomo nie to co terazbyły takie delikatne puknięcia tylko, po 23 chyba już takie większe puknięcia i ruszanie się brzuszka całego,i tak im tygodnie leciały to mały tak dawał że miałam wrażenie że przebiję mi skórę
i tak zostało do teraz 34 tydzień , czasem ma takie dni że potrafi jeb*** mocno
i się wypchać ze skóra mi się aż napina bardzo
![]()
Ty tez masz łożysko na przedniej ścianie ? Ktory teraz tydzien ?Jeszcze będziesz czuła. Ja dopiero 20-21 tydzień konkretnie zaczęłam po raz pierwszy czuć że już nie było wątpliwości że to ruchy dziecka [emoji6]