Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A my dziś kończymy 2 miesiące[emoji7]![]()
![]()
![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny które już urodziły jakie kosmetyki pielęgnacyjne polecacie dla noworodka?
Ja używam wszystkich kosmetykow z hipp i jesteśmy z niego zadowoleni dzieciaczka służy [emoji5]Właśnie przeczytałam na "sroka o" że kosmetyki mustela i emolium nie mają rewelacyjnego składu... A kobietki pod tymi analizami piszą, że te kosmetyki najczęściej polecają lekarze a to takie dziadostwo. I bądź tu człowieku mądry... Już mnie głowa boli![]()
Śliczna dzidzia [emoji7]Cześć ciotki [emoji173]Zobacz załącznik 839057
Henio rośnie jak na drożdżach [emoji7] [emoji106]My po wizycie, wszystko dobrze , mały wazy 740 g [emoji7] zdjecia nie zrobił [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My po wizycie, wszystko dobrze , mały wazy 740 g [emoji7] zdjecia nie zrobił [emoji17]
Super. Duży chłopak rośnieMy po wizycie, wszystko dobrze , mały wazy 740 g [emoji7] zdjecia nie zrobił [emoji17]